Beco Trend

personomuletiiverzi

Am auzit ocazional de la câte un ecologist mai sceptic spunând că becurile economice nu ar fi la fel de „arătoase” ca cele cu incandescenţă, ori că nu ar da bine pe o anumită lustră sau candelabru de cristal. Din fericire se lucrează şi practic s-au tot descoperit diverse modele pentru becurile economice care să bucure orice utilizator.
Din când în când, provocarea este preluată de un artist care oferă propuneri ca cele de mai jos, iar unele dintre ele sunt atât de „cool” încât ne-ar veni să renunţăm de tot la candelabru în favoarea design-ului reieşit în urma creaţiei.
Am menţionat că sunt economice, nu? Vouă cum vi se par?

 • person O idee laudabila

  Mi se pare o idee foarte buna. Sunt convinsa ca va fi larg acceptata, este doar o perioada de impotrivire ca pentru orice initiativa noua, cu care majoritatea oamenilor nu sunt familiarizati.

  25 Apr 201212:33
 • person omuletii si becurile

  mai, sunt bune astea eco, pt ca se simte nitel la consum / facturica, deci castigi ceva, plus ca na, ai multumirea aia ca faci si tu ceva pt mediu. eu cand am inlocuit becurile, pe cele vechi le-am decorat cat ne-am pricpeut noi si acum sunt un fel de glo-bec in pomul de Craciun.
  asa ca multumim Omuletilor pt ideile de Eco-DECO

  27 Dec 201011:49
 • person fara indoiala

  ai dreptate, exista o multime de modele de becuri economice care se potrivesc oricarei lustre si oricarui candelabru. eu le folosesc de cand au aparut pe piata si intr-adevar, sunt mult mai economice si mai avantajoase.

  10 Dec 201015:42
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Unde mai sunt
 • person

  "poezia e creaa￯ie,e viaa￯a￯ tra￯ita￯ pe verticala￯ chiar a￯i o secunda￯..."

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere