Sugestii pt optimizarea energiilor

personlorelei1970

Salutare la toata lumea!sunt o novice din punct de vedere al feng-shui-ului, dar chiar si asa imi dau seama ca ceva "scirtie" in casuta mea.Neavind prea multe posibilitati materiale am incercat sa fac maximum cu minimum de bani, dar din pacate inca nu ma simt bine acasa. Nu prea pot sa spun ca englezii-casa mea, regatul meu. Pe scurt stau intr-o casuta mica , batrineasca cu 3 camarute. Problema fundamentala este ca aceasta casuta este in dosul unei cladiri mai inalte, neavind aproape deloc lumina naturala. Din acest motiv, umezeala si frigul m-au chinuit ani de zile. In plus, cred ca si aranjarea mobilei nu este chiar fericita. Cum as putea sa ma simt cu adevarat ACASA?

 • person Descopera arta fengshui

  E bine sa preferati elemente care vă oferă linişte şi prosperitate, care inspira dragoste, bucurie şi sănătate. Trebuie inceput cu aranjarea, sortarea, curăţarea casei, curatarea in spatele mobilei, aruncând obiectele si hainele care nu mai sunt utilizate.
  Aruncaţi florile uscate care simbolizează moarte şi întristare.
  Multe obiecte cu simbol negativ împodobesc locuintele si birourile noastre: scoateţi-le! Printre cele mai comune: tablouri cu imagini reprezentand întunericul sau imagini de oameni singuri si tristi, secvente de război, luptă, arme … cactusii reprezintă agresiunea, bonsaii sugerează stagnarea, o energie ciuntită şi împiedicată să se dezvolte. Uită-te in casa ta si intreaba-te ce semnificatie are fiecare imagine sau ce reprezentări negative pot ascunde în spate unele obiecte chiar banale, de exemplu, un pistol poate crea tensiuni, mozaicuri de sticlă lipite pot cauza conflicte.
  Evitaţi culorile albastru, purpuriu şi violet în exces, acestea produc izolare şi stagnare in actiune.
  Intrarea principală a casei este foarte importanta.Pentru mai multe sfaturi feng shui: http://desprefengshui.com

  01 Dec 201114:47
 • person schimba covorul

  cumpara un covor de culoare crem,eu asa l-am luat ,am zugravit culoarea bej,am schimbat mobila tot crem ,vorbesc de dormitor si ma simt ft bine ,e cald si numai energie pozitiva ,te sfatuiesc sa faci la fel.pupici

  29 Dec 200922:05
 • person perdele in culori deschise si vesele

  Incearca cateva perdele din organza transparente in culori calde. Ele iti vor mai incalzi decorul.

  09 Dec 200817:20
 • person Culori deschise

  Foloseste culori cat mai deschise pentru o buna dispozitie, si poti imprastia cateva pietricele, care te enrgizeaza, prin camera.

  20 Feb 200817:24
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Workshopuri de pictura si fotografie in 2010 cu Arbex Art Decor
 • person

  "frumosul se simte dupa regulile interioare ale fiecaruia spunea cineva acum mult timp."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right