Butasi de trandafiri

personautumn

Imi plac foarte mult trandafirii aceia mari, imperiali, insa locuiesc la bloc. Am vreo sansa sa pot cultiva trandafir intr-un ghiveci mare sau le trebuie neaparat gradina?

 • person butasi

  Iubesc trandafirii dar exista o tehnica la acesti butasi ,inca nu am descoperit secretul dar exersez :)

  22 Apr 201101:51
 • person Inca

  o intrebare: cand ar trebui sa pun butasul in pamant, tinand cont ca balconul este deschis, deci temperatura va fi ca cea de afara?

  27 Sep 201010:07
 • person Daca ai un ghiveci incapator

  si musai pamant bun de gradina, ai sanse sa reziste. Cum spuneam: pamantul de gradina, lumina din belsug (minim 4-5 ore de soare pe zi) si o aerisire buna, sunt conditii esentiale pentru cultivarea trandafirilor.

  25 Sep 201015:31
 • person pai tocmai

  la un spatiu deschis ma gandeam, ca am balcon mare, luminos si deschis. Acolo as fi pus ghiveciul, nu in interior...asa as avea vreo sansa?

  23 Sep 201009:11
 • person butasi de trandafiri

  Butasii de trandafiri, de oricare ar fi ei, nu se prind foarte greu, dar ai nevoie de rabdare. Cea mai buna metoda este cea cu pet de plastic in cap. Problema este ca dupa ce inradacineaza, nu rezista mult in atmosfera din interiorul unui apartament. Cel mai bine se dezvolta si infloresc in gradina, intrucat lumina din belsug si pamantul de gradina sunt conditii esentiale pentru inflorire. Nu tolereaza deloc spatiile inchise, au nevoie de ventilatie foarte buna. Din aceste considerente, gradinile sau terasele deschise, spatioase sunt cele mai potrivite pentru cultivarea trandafirilor.

  22 Sep 201010:36
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere