Cand esti pregatita de casatorie?

by: nonette
CUm iti dai seama ca el este cel cu care vrei sa-ti petreci toata viata???

Stiu ca e stupid ce intreb dar...esti cu un tip multi ani de zile te cere de nevasta insa...totul pare asa sec...nu stiu...
 

nictusea

nictusea

poate e din cauza ca prea mult ai asteptat?

24 Iul 2011, 14:21

la mine e cam asa.speram,visam,imi faceam iluzii dar el nu se grabea.mii drag si acum dar nu stiu daca am sa mai simt acel fior la cecere in casatorie.si cineva spunea mai sus ca tre sa astepti pina o sa simti ca fara el nu poti.daca dupa atitia ani nu simti asta,nu astepta ca dintro data o sa se intimple acum.nu stiu....

eva31

eva31

Daca nu vrei sa te mariti, spune nu si gata.

02 Apr 2011, 03:04

Cand sunt ``pregatita``? LA fix 10 ani, 8 luni, 24 zile si 5 ore de la data in care am inceput sa ne intalnim. Nu, glumeam. Depinde si de cuplu, sunt cupluri care au ``dragoste la prima vedere``, se casatoresc la putin timp dupa ce s-au cunoscut si relatia rezista si sunt cupluri care se casatoresc dupa multi ani de concubinaj si divorteaza dupa doar cateva luni. Dar nici relatia de ani de zile, concretizata printr-o casatorie, nu e foarte buna. Si tocmai de asta ti se pare acum seaca aceasta propunere, pentru ca amandoi v-ati obisnuit sa stati impreuna fara obligatii. Cel putin, tu te-ai obisnuit.

daca totul ti se pare sec

29 Oct 2009, 07:52

nu face pasul, mai astepta un pic.
Te casatoresti, cand iti dai seama ca nu poti trai fara el nici macar o clipa, cand in fiecare dimineata alaturi de el te simti ca si in dimineata de Craciun inainte de a deschide cadourile, cand te gandesti in fiecare zi: oare ce am facut sa il merit? ... si eu sunt proaspat casatorita, desi suntem impreuna de cativa ani, nu mi-am pierdut entuziasmul, ma simt cea mai norocoasa femeie din lume alturi de el:)

cristia

cristia

@ tavutzza

28 Oct 2009, 22:10

Casatorie lunga si frumoasa, tavutzza! Nu poate fi o problema ca te-ai casatorit devreme.... aveti sansa sa cresteti impreuna minunat.

tavutzza

tavutzza

si eu m-am casatorit de o luna

27 Oct 2009, 09:56

il iubesti,vrei sa-ti petreci aproape tot timpul cu el,te respecta,il respecti,v-ati facut planuri impreuna,va intelegeti...ce sa zic u sti ce fel de relatie ai cu el.De exemplu inainte sa ma casatoresc mai tot timpul ne certam din prostii,nu mergeam in excursii prea des,eram foarte geloasa,dar acum lucrurile s-au schimbat in bine,nu ne mai certam,lasam unul dupa altul,avem timp mai mult pt noi...am 20 de ani ,dar nu regret ca m-am casatorit asa de tanara,tot trebuie sa faci pasul asta o data,nu?