casatorie...

by: chitina3
Buna ziua! Ma numesc Cristina, am 29 de ani, peste 4 saptamani ar fi trebuit sa am nunta, dar..."mama soacra" nu prea e de acord si ne-a tot pus bete-n roate. Ne iubim, dar au inceput certurile din cauza parintilor lui. Acum 2 zile ne-am certat, m-a jignit, mi-a dat o palma. L-am parasit, am plecat la o prietena, caut undeva unde sa stau, caci am decis ca e mai bine sa plec. Acum incep sa ma intreb daca e chiar asa de bine ca am plecat. Ati trecut prinm asa ceva? Ce sfat mi-ati da? Va multumesc!
 

panterootza

panterootza

DRAGA MEA...

30 Ian 2008, 13:05

dupa palma primita ink te intrebi daca ai procedat gresit k ai plecat?trezeste-te la realitate!nu mai suntem pe vremea bunicii,femeia sa se supuna barbatului si sa se resemneze..dupa prima palma urmeaza si a2a...esti o norocoasa k s-a petrecut inainte de nunta!asa vrei sa iti traiesti viata alaturi de el?eu zic k nu te avantajeaza,si,in plus,tu ai nevoie de un barbat langa tine,iar cel care loveste o femeie,numai ¨barbat´´nu se poate numi...ti-ai pus intrebarea,in cazul in care ai un copil,ce faci tu k mama pt copilul tau,k el sa creasca intr-un mediu sanatos?

zoombe3

zoombe3

E urat ce se intampla

23 Iul 2007, 19:04

Si eu am mici probleme cu soacra ,nu are nimic impotriva nuntii dar vrea sa fie organizata cum vrea ea, de abea am convinso sa alegem noi locatia , ea voia la cort dar mai bine nu o fac deloc decat asa, sper sa nu se agraveze situatia avand in vedere ca am planificat nunta in 2009 . La inceput iam explicat ca relatia mea cu mama lui este destul de tensionata si i-am spus ce astept eu de la el , daca vrea o familie formata din sotie si copii sa ma sustina dar daca vrea sa fie baiatul lu mami si al lui tati pe vecie sa ramana cu ei si sa ma anunte inainte de pasul cel mare , nu dupa .