Casatorie de proba- coabitare -

by: serenissima
Uitindu-ma pe forum, am constatat ca s-a mai abordat aceasta tema. Dar nu-i nimic, nu? O putem reactualiza cu exemple mult mai concrete.
Ma iau pe mine drept exemplu.
Nu am reputat victorie cu prima casatorie.Dar metaforic vorbind, am luat coronita.Coronita mea se numeste Oana si sint tare mindra de ea. A venit vremea unei noi incercari. Dar ce sa fac? Neincrederea imi dadea tircoale. Asa am hotarit sa testez terenul pe care ma aflam. Si m-am casatorit "de proba" cca 6 ani. Imi era bine. Dupa perioada de proba am legalizat cuplul, devenind astfel o familie cu acte in regula. In privinta mea a fost benefica casatoria de proba. Nu pot spune ca s-a schimbat ceva. Si daca s-a intimplat, nu este nimic major.

Voi ce parere aveti despre "casatoria de proba"? Cum o vedeti lunind in calcul ca oficializarea nu-ti ofera nici o garantie?
Ati trecut printr-o asemenea etapa?
 

smaram

smaram

-

25 Feb 2005, 13:48

eu locuiesc cu prietenul meu de doi ani si cred ca e benefica in sensul ca nu mi-ar fi placut sa descopar anumite chestii care nma deranjau la inceput, dar pe care le-am acceptat mai tarziu, dupa casatorie. vezi cat de mult te iubeste, daca e alaturi de tine cand ai nevoie etc.
intr-adevar oficializarea nu-ti ofera nici o garantie, e vorba doar de linistea ta de care la un moment dat ai nevoie.