Ce se schimba dupa casatorie?

by: annie
Actele schimba relatia? Se imbunatateste ceva sau dimpotriva?
 

addy

addy

:(

28 Sep 2006, 15:41

Imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat, dar daca ai avut puterea sa ierti si mai crezi inca in legatura cu sotul tau, atunci este ok. Cu toate acestea, personal nu cred ca ar fi trebuit sa accepti o asemenea "scapare", pentru ca fi sigura ca daca te-a inselat o data o va face si data viitoare.

vis_kkk

vis_kkk

despe casatorie

27 Sep 2006, 15:45

sal. mi-a placut ce ai scris pe "ele.ro"despre casatorie.uite,eu am o relatie de 5 ani care s-a conretizat intro casatorie acum 3 luni,insa la o luna dupa nunta am aflat ca m-a inselat,adica s-a culcat cu una cu o luna inainte de nunta! mi-a declarat ca si-a luat adio de la burlacie intr-un fel... a fost groaznic!am iertat,desi lui nu i-am spus asta...dar nu voi uita in veci.relatia merge bine,mai bine ca inainte pt. ca ne straduim amandoi mai mult. am invatat ca in viata ti se pot intampla multe,bune si rele. ce am jurat in biserica la nunta e de nedescria,dar viata asta e asa ...nu stiu cum.mi-a dat in cap cand eram mai fericita...

...

14 Feb 2006, 22:19

Eu imi doresc foarte mult sa apartin cuiva.Dar nu sub forma de proprietate,si nici prin legatura facuta de acea foaie semnata.Imi doresc sa fiu cu sufletul a cuiva,inima mea sa apartina cuiva.Nu tin la casatoria civila,tin la cea religioasa.Legatura pe care o pune D-zeu intre cele 2 persoane e sfanta.Poate gandesc prea traditional,dar am unele principii dupa care ma ghidez in viata si de la care nu ma abat oricat de rau ar fi drumul si de ispititor.Casatoria e sfanta pt mine.Imi doresc sa ma casatoresc si as putea-o face si maine daca as iubi din tot sufletul si mi-ar fi impartasite sentimentele.Nu pot spune ca am o idee invechita si cred in iubire pana la moarte,dar cred ca 2 oameni care se iubesc nu se vor uita niciodata,chiar daca trec prin greutati.Casnicia nu e numai lapte si miere si trebuie sa fim constienti de asta inainte sa facem pasul decisiv.Norii se vor abate asupra casatoriei,insa trebuie sa lasam loc soarelui sa rasara.

dulce_deea

dulce_deea

Poti spune Da?!

14 Feb 2006, 21:10

diferenta este actul ala, o hartie banala care poate schimba multe. De ce totul e frumos, fiecare are libertatea lui, pana cand spune "DA"? nu credeti ca dintr-o data devii proprietatea altcuiva? Eu am o relatie de multi ani, si inca nu sunt dispusa sa fac marele pas.

raluk

raluk

Si eu am aceeasi intrebare

04 Feb 2006, 00:09

Nu imi dau seama care este diferenta intre a fi casatorit si a locui impreuna intr-o relatie de lunga durata?