Considerati casatoria o mentalitate invechita?

by: ava774
Avand in vedere ca femeile si barbatii au exact aceleasi drepturi si posibilitati in ziua de astazi, ce rol mai are casatoria?
Credeti ca este posibil ca esecurile multor relatii sa provina din faptul ca barbatii condiera casatoria ca fiind inutila si nu si-o mai doresc cu ardoare, in timp ce femeilor le este inca prioritar acest lucuru?
 

sanya

sanya

...

05 Iun 2008, 12:04

Nu cred ca femeilor le este prioritara casatoria.... in ziua de azi au inceput si femeile sa nu mai vrea asa de rau sa se marite cum o voiau odinioara.

Lumea inca nu e plina de celibatari, celibatare si casatorii de proba.... insa intr-acolo se indreapta dupa cum bine vedem. (sunt mult mai multe divorturi, cupluri care stau impreuna 7 ani apoi se despart, perechi de cate jumatate de an, etc).

Eu cred ca femeile isi gresesc: isi cauta jumatatea si sufletul pereche mult prea devreme (de pe la 18-19-20 de ani), pe cand barbatii se gandesc la dragoste, la o relatie stabila si la sufletul pereche d-abia dupa muuuuulti ani. Dupa ce si-au trait tineretea, dupa ce s-au distrat, etc.

panterootza

panterootza

Nu cred...

04 Iun 2008, 14:30

ca o femeie are ca prioritate in viatza,casatoria...mai degraba,prioritatea o constituie intalnirea marii iubiri,unei perechi compatibile...atunci cand ambii parteneri sunt de parere ca au gasit ceea ce isi doresc,isi fac planuri cu privire la casatorie si le realizeaza...dar dorintza de a face acest pas trebuie sa fie impartasita in egala masura de ambii...cine considera casatoria k fiind inutila,acela nu a reusit sa gaseasca in partenerul de viatza ceea ce isi doreste pentru viitor...nu sunt de acord k ´´barbatzii considera casatoria ca fiind inutila,si nu si-o mai doresc cu ardoare,in timp ce femeilor le este inca prioritara¨...daca ar fi asa,lumea ar fi formata din celibatari,celibatare si ´´casatorii de proba¨´de scurta durata...de unde provin esecurile?din nepotriviri psihice,mentale,din incapacitatea de cunoastere si adaptare la nevoile celui de langa noi,din egoism,din refuzul de a da mai mult decat ni se ofera,etc...