cum vi se pare viata dupa casatorie?

by: ralukagrodea
cum vi se pare viata dupa casatorie? mai buna sau mai rea ca inainte?este asa cum v- ati asteptat?
 

marym

marym

mai implinita

14 Oct 2007, 01:53

Asa trebuie sa fie. Nu neaparat este. Barbatii se schimba mult. Devin mai indrazneti, mai comozi. Sotul meu si-a schimbat limbajul sau asa era si inainte dar nu l-a folosit in discutiile cu mine. Nu-i mai place sa se implice in activitati decat impins de la spate. Noroc ca avem un bebe de 6 luni jumatate si nu mai stam sa analizam prea mult. Ne concentram mai mult pe bebe. Mi-am inchipuit altfel viata de familie. Nici eu nu sunt perfecta, dar cand vrem sa facem ceva constructiv ar trebui ca implicarea sa vina de la sine. Mereu ma identifica cu parintii mei.Ca gandesc ca ei si fac ca ei. Lui nu-i convine deloc. Daca am o idee neaparat este a parintilor ( asa crede el ).Si cate nu ar mai fi de spus.....
Nu prea se merita sa te casatoresti.
Copii este bine sa ai dar fara alte obligatii.

alma

alma

Lasa ca...

10 Mar 2007, 02:52

o sa te recunosti mai tirziu, nu avea grija, ca perioada idilica trece ea mai repede, mai incet, depinde.Dar trece. Bineinteles ramine respectul, bla, bla, bla...e bine daca ramine si asta, ca realitatea e cam cruda.Desigur e bine sa visezi, altfel nu ar mai exista literatura, filmele de dragoste etc.

lulu_selivanov

lulu_selivanov

bine

09 Mar 2007, 15:28

daca alegi bine poata sa fie mult mai bine de cat de gandeai,eu nu pot sa ma recunosc acum,datorita lui

dizzzy

dizzzy

bine

08 Mar 2007, 12:40

Dupa mine..primul an a fost mai greu...sau prima jumate. Desi eram impreuna de 5 ani, a trebuit sa ne readaptam, s-au mai schimbat lucrurile pe ici pe colo. Apoi am invatat iar sa ne acceptam, sa mai trecem peste orgolii, sa ne ajutam,inca nu putem sta unul fara altul, ne e taaaree bine impreuna, e liniste si fumos.
Concluzia? E bineee, daca alegi bine :-)

miria

miria

depinde

15 Oct 2006, 00:39

Depinde cand te casatoresti si cu cine. Casatoria nu este o poveste idilica cu printi si printese. Este, mai degraba, o legatura legala si mistica in acelasi timp intre doi oameni, care trebuie sa fie constienti ca impreuna vor trebui sa se suporte si sa-si ofere unul altuia tot de au mai bun. Si mai sunt multe de spus, dar ca o concluzie, daca stii de ce esti in stare si cat poti in viata sa cedezi si sa oferi, atunci nu ai surprize neplacute. De fapt, nu vei fi luat prin surprindere de nimic!

alma

alma

Ciudat ca e o nota f. buna

22 Mai 2006, 10:14

ceea ce inseamna ca oamenii-s de acord cu ce s-a scris.Pai cind eu ziceam ca ala nu mai are chef cind isi vede nevasta insarcinata si cu problemele aferente...au sarit toti ca cica sunt negativista.Dar vad ca la subiectul asta s-a acceptat realitatea.