5 Ani-Partea II

by: nyna
Dar sunt momente in care imi e f greu, momente in care as vrea sa fie langa mine.

Am o viata sociala activa, calatoresc, ies in locuri de calitate, am ocazia sa intalnesc oameni noi...si totusi...eu continui sa raman singura. Si nu, nu e pentru ca as fi o femeie urata sau neatragatoare.

Ce am intalnit in ultimii ani? Oameni care nu stiu sa fie onesti, oameni indragostiti de fostele lor sau unii care mai aveau o relatie si incercau sa ascunda acest lucru, oameni indecisi...si persoane care s-au simtit complexate in raport cu mine.

Nu, nu sunt trista cand scriu asta. Sunt intr-o stare de liniste profunda. Poate vi se pare straniu, dar chiar daca nu a aparut in viata mea...il iubesc pe acest barbat care va veni in viata mea si care sigur ma doreste si el.Va multumesc frumos ca ati citit gandurile mele.

Va doresc din suflet mult bine.
 

eva31

eva31

Mult succes

24 Sep 2011, 23:49

Sper sa ti se indeplineasca toate visele.

5 ani e f mult,

24 Aug 2011, 00:27

...cel putin asa mi se pare, mie. spui ca ai incercat sa dai o sansa si celor pe care inainte nu i-ai fi considerat, cei divortati sau cei cu un copil, nu stiu de ce dar nu cred ca poti face asta, dupa felul in care i-ai categorizat cred ca acesti barbati nu au nici o sansa ... Am o sugestie ptr tine, nu cauta dragostea asa cum ai intalnit-o la 18 ani, cautati un amic-prieten, cineva cu care sa iti petreci timpul liber cu care sa poti discuta ... dragostea o sa vina dupa

japonialove

japonialove

atata timp

22 Aug 2011, 11:27

cat tu esti multumita de tine si consideri ca ai un anumit nivel, este foarte ok