Ai sunat fostul/fosta de ziua lui?

by: aurasi
La multi ani cu ocazia Sf Constantin si Elena tuturor celor ce poarta aceste nume sau celor dragi lor.
Ai suna, trimite sms, e-mail,felicitare, etc fostului/fostei, de ziua lui/ei, indiferent daca este o satbatoare cunoscuta, sau o zi oarecare din calendar cand el/ea ar implnii ceva "anisori"? De ce? care ar fi ADEVARATUL motiv pt care ai face sau nu asta?
 

eva31

eva31

Nu am sunat si nu cred ca voi suna.

13 Apr 2011, 04:18

Fostul este fostul, cineva din trecut. Si cred ca nici din ``bune maniere`` nu as face acest lucru.

leo

19 Iun 2008, 21:19

sunt respectata si inca f mult dar datorita felului meu de a fi toti vor sa ma recucereasca..si m-am plictisit de jocul asta ..hai sa fim prieteni ..si in gandul lor..pana te cuceresc..ei nu inteleg ca nu ma intereseaza sa reiau ceva si prefer sa nu mentin nici o relatie..poate sunt prea dura..asta e..viata m-a facut asa..si nu e vb doar de sex..ma vor pe termen lung..si eu..nimic:D.......si referitor la chestia cu reactia ..ai dreptate..urmaresc de f mult timp discutiile pe acest forum si arareori simt nevoia sa intervin..deci m-au mancat rau degetele in ultimele zile..am obs cum gandesti si tu si restul membrilor activi..

leo

leo

luminitzz

19 Iun 2008, 11:51

nu ti se pare corect ca orice spui sa creeze reactii, facand abstractie de natura lor? de ce ai spune ceva care e ignorat? nu e o pierdere de timp?

on topic: respectul fostilor/fostelor spune despre persoana ta multe lucruri, in primul rand ca nu ai fugit cu coada intre picioare dintr-o relatie. te face sa fii respectat si o sa ti se simta lipsa in loc sa fii urat/-a pentru micile neintelegeri ale vietii. iarasi, arati ca iti pasa de cei din jur. nu vad nimic rau in a spune "la multi ani", iar asta nu imi creaza obligatii fata de nimeni. si chiar daca ar crea, eu singur sunt eroul vietii mele si deci doar eu aleg cum sa o traiesc si ce sa accept sau sa nu accept...

on topic

18 Iun 2008, 23:56

eu nu-mi sun nici unul dintre "fosti" , chiar nu simt nevoia sa fac acest lucru plus ca eu de obicei scap mai greu de baieti si nu suport lipitorile asa ca de ce sa le incurajez sa ma mai sune din cand in cand daca nu ma intereseaza sa reiau ceva cu ei?

leo ca de obicei

18 Iun 2008, 23:44

afirma niste lucruri care sincer tind sa cred ca sunt menite a obtine niste reactii indiferent de natura lor..pozitive sau negative

leo

leo

gulia

03 Iun 2008, 18:05

felul in care sunt fostii spune multe despre tine si despre ceea ce esti.
automat daca tu nu esti o persoana care pierde noptile la chefuri nu vei aprecia un om care vine acasa la 6 dimineata, chiar daca ala e modul lui de viata.
franturi din personalitatea unei foste se regasesc in personalitatea mea (franturi dominante!).

gulia

gulia

leo

03 Iun 2008, 15:59

Cred ca tu te conduci dupa zicala "Cine se aseamana ,se aduna"sau "Spune-mi cu cine umbli ,ca sa-ti spun cine esti" si eu sunt de acord cu aceste proverbe. Dar nu poti sa fii imaginea fiedela a cuiva,nici fratii gemeni nu sunt imaginii fidele unuia celuilalt{cu ceva ,cat de mic si tot se deosebesc unul de altul} cu atat mai putin doi straini.Fiecare om are personalitatea lui,nu poate sa fie imaginea fidela a altui om.Iar ca dovada,in cazul meu,ca nu am fost si nici nu sunt ''imaginea fidela'' a fostului,este ca ne-am despartit .In viata cand cunosti pe cineva ,nu poti sa stii cum este acea persoana,decat dupa un anumit timp,si daca el sau ea pot sa-ti fie "imaginea ta fidela" {in care eu nu cred}margi mai departe ,daca nu...fiecare isi cauta de drumul lui.Dar asta nu inseamana ca poti sa spui ca acea persoana este "imaginea fidela"a celui cu care a vorbit un timp. TU ESTI IMAGINEA FIDELA A TUTUROR FOSTELOR CU CARE AI VORBIT?????

ava774

ava774

depinde de persoana

02 Iun 2008, 12:07

Eu nu sun sa felicit decat prietenele/prietenii apropiati.

Spre exemplu, eu am ramas in relatii bune cu toti ex-sii (cu o singura exceptie) insa nu sun mai pe nimeni pt simplu motiv ca nu le stiu data exacta de nastere, unora nu le mai am numarul sau adresa de mail, etc.

De onomastica intr-adevar mai dau cate un sms in cazul in care am cui si-mi aduc aminte.

leo

leo

gulia

02 Iun 2008, 10:31

fostul este imaginea ta fidela. eu categorisesc oamenii si in functie de fostele relatii.

leo

leo

panterootza

02 Iun 2008, 10:30

nu, era la un mod general. am coloana vertebrala destul de dreapta incat sa-mi spun parerile in mod direct. eu nu ma joc cu cuvintele.

gulia

gulia

nu cred ca merita oboseala

01 Iun 2008, 18:30

Depinde cum este fostul sau fosta.Eu l-am felicitat de ziua lui pe fostul,am spus ca este un gest frumos ,o felicitare cu cateva cuvinte frumoase,urari de ziua lui ,fara nici o alta intentie,si stiti ce mi-a raspuns?In loc sa-mi multumeasca ,ca orice om cu bun simt ,el mi-a raspuns sa pastrez felicitarile pentru altii,el nu are nevoie ... De acea spun ca putem sa felicitam pe fostul sau fosta ,dar numai daca merita cu adevarat,altfel mai bine ne lasam pagubase, si cred ca-i mai bine asa,fiecare sa-si vada de drumul lui .... ce a fost sa ramana in trecut...in amintiri.Pentru ca degeaba ai tu intentii bune ,frumoase si il|o feliciti si ti se raspunde asa cum mi s-a raspuns mie,te simti foarte prost si te intrebi "pentru ce?"

panterootza

panterootza

Leo,sa nu spui k ma iau de tine..

26 Mai 2008, 17:07

k boala de omul sanatos...asa k,te intreb prieteneste:¨´boldul´´asta...¨hai mai¨(titlul comentariului tau),sta pregatit sa ma intzepe pe mine?

leo

leo

hai mai....

26 Mai 2008, 16:32

eu sun toate fostele ale caror telefoane le mai am. de ce nu? odata mi-au placut, nu? si demonstrez inca o data ca sunt un barbat care ma respect si le respect

emilia_me

emilia_me

.

21 Mai 2008, 16:51

Depinde in ce fel de relatii am ramane dupa ce ne despartim... daca am fi prieteni in continuare... i-as da un mesaj.....

panterootza

panterootza

nu,nu l-as suna din ¨´n¨´motive...

21 Mai 2008, 16:49

unul dintre ele ar fi k,nu i-ar face placere actualului iubit...punandu-ma in locul lui,nici eu nu as fi de acord sa trimita sms fostei lui,indiferent de ocazie...sa lasam in trecut ceea ce apartzine de trecut!un al2lea motiv pt care nu as face asta ar fi k,pur si simplu nu simt nevoia sa il felicit,sau sa ii urez un ¨´la multi ani´´...si atunci,de ce as face-o?