Ati iesit vreodata singure?

by: nymphetamines
Spre exemplu, dupa ce termini o relatie simti nevoia sa iesi, sa cunosti oameni noi, dar ce faci daca prietenele tale nu au timp sa iasa cu tine? Sau, mai rau, ti-ai cam indepartat prietenii cat timp ai fost cu el? Cred ca solutia nu este sa stai in casa ci sa-ti faci curaj si sa-ti iei viata in propriile maini. Recunosc, in cluburi nu ma duc singura, dar pe la concerte am fost de mai multe ori, si m-am simtit foarte ok, chiar si fara o prietena care sa-mi tina trena. Si mi-am facut si cunostinte. Voi ce ati face daca ati fi in situatia asta? Ati putea sa va infruntati singuratatea?
 

ladybug

ladybug

mah, e mai complicat

06 Mai 2009, 16:42

am prieteni care ies singuri destul de des, in principal in anumite baruri cu muzica de gen. se duc, isi iau o bere, se aseaza pe un scaun si se bucura de muzica. ca fata in schimb e ceva mai greu. somplicat sa sezi singura intr-un club fara sa roiasca barbatii in jurul tau

egodog

egodog

probabil inceputul e cel mai greu

23 Apr 2009, 12:21

recunosc ma m-am gandit de multe ori la posibilitatea asta, dar inca nu am avut curajul de a o pune in aplicare. pot iesi singura la film, la teatru, la un concert. dar in cluburi sau barurui, acolo unde atentia oamenilor nu e sustinuta de ceva anume, ma tem ca toti ochii se vor indrepta asupra fetei singure de la bar.

creatoarea

creatoarea

da

21 Apr 2009, 16:03

eu am mai multe prietene,dar nu ies f des in oras, deoarece prietenul meu este departe si nu am chef tot timpul sa ies numai cu cupluri,maj dintre ele ies numai cu prietenul si tot timpul trebuie sa cedez in favoarea lor,si de aceea de cele mai multe ori nu mai ies sau ies cu familia...cateodata mai ies si singura, in parc

alexandras

alexandras

hm

21 Apr 2009, 15:52

Nu prea merg singura. Adica nu sunt sociabila din start. As putea merge la teatru si la film. In baruri, nu? sa cunosc oameni acolo? nu, nu ma intereseaza. poate in cafenele, cel mult. :)

seagull

seagull

da

16 Apr 2009, 15:32

dar nu oriunde. era un club in care ma duceam tot timpul, si in care ma simteam foarte bine. cu timpul incepusem sa cunoscfoarte multa lume pe acolo, si ma simteam ca asaca, astfel ca nu ma simteam stinghera daca ma duceam singura. iar pe asta cu concertele o practic si eu. nu imi place sa fiu legata de oameni, mai ales atunci cand prietenii mei nu au aceleasi gusturi ca si mine. prefer sa le fac singura :)