Aventurile de-o noapte

by: moderator
O aventura de-o noapte te catalogheaza drept o femeie usoara?

Spune-ti parerea si intra joi, 19 martie, intre orele 14 si 16, in dialog cu psihologul Daniela Cristea de la Clinica TerapiaM.
 

eva31

eva31

Da.

13 Apr 2011, 03:24

Mai ales cand devin obisnuinta. Si nu prea inteleg ce gasesc femeile interesant la aventurile de o noapte.

softroots

softroots

si eu, si eu !

19 Mar 2009, 20:26

sunt cuminte și nu zic nimic. stau la colt și pereții sunt reci și cred ca am nimerit într-o pânză de paianjen. mi-ar prinde bine acum sa știu ca acolo, dintre voi, lumina poate veni de la o aventura de o noapte. deocamdată duc o lupta psihologica cu paianjenul și îl întreb eu primul, repede, în gând bineînțeles, ce înseamnă o femeie ușoară ? ce mai poate însemna o aventura de o noapte ? dacă poate sa nu se implice emoțional într-o... aventura (se uita urat !) de ooooo noaapte ? (acum ma fugărește prin întuneric. va rog eu, dacă aveți ultimul număr al catalogului cu femei ușoare sa mi-l împrumutați și mie puțin. sper sa fie gros ca paianjenul e destul de mare)

seagull

seagull

mda...

19 Mar 2009, 15:43

se pare ca absenteaza. eh, asta e, tot noi, fetele...

gaspy

gaspy

intrebarea mea este:

19 Mar 2009, 15:42

n-ar fi trebui sa fie si un psiholog pe aici?

egodog

egodog

parerea mea

19 Mar 2009, 15:30

este ca esti libers asa faci orice, atata timp cat nu stie nimeni.

nymphetamines

nymphetamines

@seagull

19 Mar 2009, 15:02

sigur, dar cred ca asta a vrut sa insemne si intrebare - O aventura de-o noapte -
Ca daca o tii din noapte in noapte si aventura dupa aventura atunci... nu stiu... macar esti platita bine? :)) glumesc nah :P

seagull

seagull

amandoi sunt la fel

19 Mar 2009, 14:50

si nu ar trebui aplaudat nici unul din punctul meu de vedere. ca se intampla o data la nu-stiu-cat timp, ca iti permiti o nebunie asa o data pe an e o chestie. dar cand iti faci un obicei din asta cred ca tine de respectul de sine. atat in cazulbarbatului cat si al femeii

gaspy

gaspy

@ladybug

19 Mar 2009, 14:38

depinde cum privesti. daca in locul caracterului ei era un barbat ce ai fi crezut? ce e un "curvar" mare, nu? si atunci in cazul ei de ce nu privesti invers?

ladybug

ladybug

fetelor,

19 Mar 2009, 14:27

sunt de acord cu voi, in parte, dar vedeti voi, acum depinde si cate aventuri de-o noapte aveti. acum sincer, sa ne gandim la Samantha din SATC. cred ca multe dintre noi am admirat-o, dar sa fim sincere, era destul de usoara gagica, nu? ;)

nymphetamines

nymphetamines

Nu

19 Mar 2009, 14:25

dar il catalogheaza pe el drept barbat usor :))

egodog

egodog

pai dupa cum spunea si gaspy

19 Mar 2009, 14:24

depinde ce vrei. eu nu ma consider femeie usoara dupa o aventura, dar nici nu ma astept sa il mai vad dupa. pana la urma d-aia se numeste de-o noapte, nu?

gaspy

gaspy

eu nu cred asta

19 Mar 2009, 13:07

cred ca ne catalogam singure drept femeie usoare. daca ne-am astepta sa ne sune dupa si vedem ca nu o face, incepem sa ne facem procese de constiinat ca ne-am culcat cu el. pana la urma problema este una singura: ce vrei? o aventura sau o relatie?

andreea_mandra

andreea_mandra

in general....

19 Mar 2009, 08:34

noi femeile daca avem acenturi, sau daca pur si simplu avem mai multe relatii...suntem considerate usoare. Nu cred ca dupa o aventura de o noapte, putem fi etichetate drept Usoare. Dar....daca intrebam un barbat...s-ar putea altul sa fie raspunsul. La ei nu se pune problema de asa ceva:"e barbat....lasa-l ca a gresit si el!" Desi suntem in sec 21 si lumea a evoluat...aceasta problema a ramas cam la fel. Aventura de o noapte= femeie usoara. Pacat!