Aventurile de-o noapte
by: moderator O aventura de-o noapte te catalogheaza drept o femeie usoara?Spune-ti parerea si intra joi, 19 martie, intre orele 14 si 16, in dialog cu psihologul Daniela Cristea de la Clinica TerapiaM.
si eu, si eu !
sunt cuminte Èi nu zic nimic. stau la colt Èi pereÈii sunt reci Èi cred ca am nimerit într-o pânzÄ de paianjen. mi-ar prinde bine acum sa Ètiu ca acolo, dintre voi, lumina poate veni de la o aventura de o noapte. deocamdatÄ duc o lupta psihologica cu paianjenul Èi îl întreb eu primul, repede, în gând bineînÈeles, ce înseamnÄ o femeie uÈoarÄ ? ce mai poate însemna o aventura de o noapte ? dacÄ poate sa nu se implice emoÈional într-o... aventura (se uita urat !) de ooooo noaapte ? (acum ma fugÄreÈte prin întuneric. va rog eu, dacÄ aveÈi ultimul numÄr al catalogului cu femei uÈoare sa mi-l împrumutaÈi Èi mie puÈin. sper sa fie gros ca paianjenul e destul de mare)
mda...
se pare ca absenteaza. eh, asta e, tot noi, fetele...
intrebarea mea este:
n-ar fi trebui sa fie si un psiholog pe aici?
parerea mea
este ca esti libers asa faci orice, atata timp cat nu stie nimeni.
@seagull
sigur, dar cred ca asta a vrut sa insemne si intrebare - O aventura de-o noapte -
Ca daca o tii din noapte in noapte si aventura dupa aventura atunci... nu stiu... macar esti platita bine? :)) glumesc nah :P
amandoi sunt la fel
si nu ar trebui aplaudat nici unul din punctul meu de vedere. ca se intampla o data la nu-stiu-cat timp, ca iti permiti o nebunie asa o data pe an e o chestie. dar cand iti faci un obicei din asta cred ca tine de respectul de sine. atat in cazulbarbatului cat si al femeii
@ladybug
depinde cum privesti. daca in locul caracterului ei era un barbat ce ai fi crezut? ce e un "curvar" mare, nu? si atunci in cazul ei de ce nu privesti invers?
fetelor,
sunt de acord cu voi, in parte, dar vedeti voi, acum depinde si cate aventuri de-o noapte aveti. acum sincer, sa ne gandim la Samantha din SATC. cred ca multe dintre noi am admirat-o, dar sa fim sincere, era destul de usoara gagica, nu? ;)
Nu
dar il catalogheaza pe el drept barbat usor :))
pai dupa cum spunea si gaspy
depinde ce vrei. eu nu ma consider femeie usoara dupa o aventura, dar nici nu ma astept sa il mai vad dupa. pana la urma d-aia se numeste de-o noapte, nu?
eu nu cred asta
cred ca ne catalogam singure drept femeie usoare. daca ne-am astepta sa ne sune dupa si vedem ca nu o face, incepem sa ne facem procese de constiinat ca ne-am culcat cu el. pana la urma problema este una singura: ce vrei? o aventura sau o relatie?
in general....
noi femeile daca avem acenturi, sau daca pur si simplu avem mai multe relatii...suntem considerate usoare. Nu cred ca dupa o aventura de o noapte, putem fi etichetate drept Usoare. Dar....daca intrebam un barbat...s-ar putea altul sa fie raspunsul. La ei nu se pune problema de asa ceva:"e barbat....lasa-l ca a gresit si el!" Desi suntem in sec 21 si lumea a evoluat...aceasta problema a ramas cam la fel. Aventura de o noapte= femeie usoara. Pacat!
Da.
Mai ales cand devin obisnuinta. Si nu prea inteleg ce gasesc femeile interesant la aventurile de o noapte.