Casual sex

by: rodicutza_sadica
Ce parere aveti despre ideea de a face casual sex, protejat si cam cu cine se nimereste,atata timp cat oricum esti single si looking, intre timp te poti intretine cu nitel casual sex.nu?

Am eu o gandire prea usuratica?
 

painterro

painterro

casual sex pro si contra

12 Aug 2006, 22:45

pro e distractiv pe moment sau distructiv ..depinde de intalnire, varsta, parteneri, stil si multe altele...
contra in cazul in care il intalnesti pe El tu vei avea o atitudine prea usoara si el te va trata ca atare...si va spune..next...asa cum faci si tu...
Iar peste un timp...cand vei avea copii te ai lauda lor...mama voastra are 500 de barbati la activ?
In concluzie, faci cum simti..cum simti ca esti, nu exista nimeni care sa ti spuna ce e bine si ce e rau ptr tine.

dede

dede

pt Alex si pt aqua

16 Mai 2006, 21:37

Cu ce sa te arzi, Alexandru? Daca nu ai o relatie, dar hormonii iti joaca feste (ceva normal si natural) si-ti "iei" ce-ti trebuie, ca pe un medicament (placut, recunosc), daca te protejezi si esti discret(a)...cu ce sa te arzi?
Si daca te indragostesti cu adevarat, la un moment dat, ce legatura are cu sexul ocazional pe care l-ai practicat, cand si cand? In casual sex nu pui suflet, ce sa se insensibilizeze? Cand te-ndragostesti o faci cu tot sufletul, cu pasiune...n-are nici o legatura cu "casual sex"-ul practicat! Sunt doua lucruri complet diferite. Barbatii ar trebui sa stie mai bine pt ca sunt mai vechi in domeniu ;)
Sunt intrutotul de acord cu aqua...Asta nu inseamna neaparat ca s-a dat liber la desfrau! Fiecare are capul pe umeri si actioneaza cum simte ca e bine pt ea...Fiecare este propriul stapan!
Pupici si pentru "pro" si pentru "contra" ideii :)

aqua

aqua

SEX

16 Mai 2006, 18:40

atunci cand ei o pot face este in regula, dar.....cand noi, femeile dorim asta ....eee atunci se schiba lucrurile nu? de ce? este in regula cata vreme noi consideram asta in regula. sa facem ceea ce simtim noi ca este bine pt. noi

ralukagrodea

ralukagrodea

pentru Alexandru

15 Mai 2006, 12:33

Ai dreptate

alexandru.gris

alexandru.gris

:D

15 Mai 2006, 12:29

FLAME WAR :D

Nu sunt de acord. De ce? Uite, asa, ca sa te combat pe tine :)

De fapt, exisa riscul sa-ti tocesti sufletul, sa devii insensibil si poate chiar indezirabil pentru unii oameni mai putin libertini dar, totusi, foarte ok. Si, mai devreme sau mai tarziu, tot te arzi ;)

A.

raluk

raluk

Clasic...

14 Mai 2006, 22:24

Clasic va fi raspunsul meu. Parerea mea este ca orice ti se pare tie ok este ok. Prin urmare daca tu te simti ok asa, nu ar trebui sa iti pese daca altii te considera usuratica

dede

dede

depinde...

10 Mai 2006, 13:13

Eu, personal, nu gasesc deloc deplasat, atata timp cat respectam niste reguli de bun simt. Daca te protejezi, daca esti discreta si cu capul pe umeri...cred ca e ok. Toti si toate avem nevoi si dorinte si nu ne ridica nimeni statui daca rabdam si asteptam...
Eu, una, n-am trecut prin asa ceva decat de doua ori (adica am facut-o fara sa gandesc prea mult) si cu cel de-al doilea cu care am facut-o...e sotul meu de 9 ani de zile si avem 2 copii si o casnicie reusita.
Nu toate au norocul asta, dar asta nu e un impediment, cred.
Deci, sa faca fiecare dupa cum simte!

erika

erika

hedonista...ooff

10 Mai 2006, 13:01

era un exemplu...ca sa inteleaga lumea cand si in ce fel pot fi periculoase relatiile astea.

hedonista

hedonista

erika

09 Mai 2006, 17:54

sa inteleg ca tu pui accent pe marimea localitatii..ce pot sa spun..foarte "open minded"

erika

erika

E mai complicat,

09 Mai 2006, 13:04

e cu dus si-ntors. pe de o parte e bine pt ca asa iti traiesti viata la maxim, si castigi experienta pe care o vei folosi din plin atunci cant te opresti la un singur barbat.
pe de alta parte...da, e vorba si de demnitate, dar si de a-ti cunoaste interesul: daca stai intr-un oras mic, aventurile astea se afla imediat, doar stiti cum sunt barbatii, si de aici vin o gramada de probleme. Inca mai e valabila chestia aia cu barbatul care umbla din floare-n floare si e considerat un macho si femeia care face acelasi lucru si e considerata o...fufa :D. Stiu ca suntem femei moderne, suntem egale cu barbatii, dar spune-i asta patronului la interviu... Nu mai poate el ca esti femeie moderna. El stie ca schimbi barbatul in foecare zi si ca nu vrea fufe la el in firma.
Bine, in orasele mai mari, lucrurile se schimba. Cred ca scapi basma curata daca respecti niste reguli: barbatii respectivi sa fie si ei single, sa nu fie prieteni, colegi, etc, sa fii foarte dicreta.
Ei, cam asta ar fi.

hedonista

hedonista

mda..

09 Mai 2006, 11:16

uite, tocmai din cauza asta forumul asta mi se pare din ce in ce mai"populat"de oameni conservatori care tot timpul au tendinta de a judeca si care nu accepta pe cei din jur asa cum sunt ei..sincer, acum nu vorbesc doar de acest subiect, dar am observat in general ca lumea de aici este pur si simplu sufocata de prejudecati..initial forumul era ceva de genu':...cineva propune un subiect de discutie, iar ceilalti daca gasesc subiectul interesant, comenteaza..De ce trebuie sa ne asteptam ca toata lumea sa gandeasca cum o facem noi, sa avem aceleasi valori, sa fie oarecum o standardizare umana?!Iar in ceea ce priveste subiectul...nu ma incumet sa mi spun parerea pt ca mai mult ca sigur se va gasi cineva caruia sa nu i convina sau cine stie ce, asa ca ma abtin, mai ales ca nu subiectul in sine m a fcaut sa postez, ci faptul ca in ziua de azi nici macar pe un forum nu mai poti fi tu insuti, inferent cine esti tu..

ralukagrodea

ralukagrodea

pentru Rodicutza Sadica

09 Mai 2006, 07:59

nu crezi ca ar trebui sa te gandesti si la demnitatea ta?