Ce fac daca il iubesc dar nu ne intelegem?

by: sorinachivu
Multe dintre noi cred ca ne-am confruntat cu aceasta problema. Il iubim dar nu ne intelegem de nici o culoare si relatia devine un calvar. Ce este de facut? daca pleci... te doare, daca ramai...te doar... dar de data asta nu sufletul...ci capul. Ce-i de facut?
 

camyy

camyy

nu stiu

21 Mai 2007, 16:45

nu stiu ce sfat sa ti dau pentru ca in aceeasi situatie ca tine sunt si eu.la inceput ne am inteles dar cu timpul mi am dat seama ca nu l cunosc deloc pe cel cu care am locuit timp de 1 an de zile.este cel mai dureros cand mai stai intr o relatie cu cineva atunci cand vezi ca suferi...si iar suferi.parerea mea e ca ar trebui sa ai puterea necesara pentru a termina aceasta relatie care iti distruge nervii si te macina in fiecare zi.o sa ti fie greu la inceput ca asa se intampla dar timpul o sa ti stearga ranile.iti doresc mult curaj si sa ne tii la curent.

cesiana

cesiana

...

05 Mai 2007, 14:36

Din puctul meu de vedere relatia care incepe a devenii un calvar nu are rost sa mai continue pentru ca certurile si reprosurile care apar daca relatia o sa dureze sunt cele mai dureroase si atunci intelegi cu adevarat langa cine ai stat . Cel mai tare te doare ca nu ti-ai dat seama pana acum langa cine ai stat. Daca tie nu -ti mai face placere sa stai langa o persoana de ce sa mai continui? De cele mai multe ori raul trebuie rupt din radacina oricat de tare ar durea asta.

aurasi

aurasi

MAI INTAI LA MULTI ANI

05 Mar 2007, 08:26

SI O PRIMAVARA FRUMOASA IN SUFLETUL VOSTRU. PROBLEMA ESTE FOARTE PARTICULARA, DEPINDE DE LA CAZ LA CAZ, CE INSEAMNA NU NE INTELEGEM.UNEORI E NEVOIE DE UN OM CARE SA-TI SPUNA IN FATA, DIN IUBIRE PT TINE, CEEA CE GRESESTI. ASTA E GREU DE SUPARTAT, DAR NU INSEAMNA CA NU "MERGE" DIMPOTRIVA AR TREBUI SA VEZI CA VA INTELEGETI PT CA VA CUNOASTETI "ADANCA" PANA ACOLO UNDE NU DAI VOIE LA ALTL SA PATRUNDA SI EL/EA A PARTRUNS TOCMAI PT CA TE IUBESTE SI CONSTIENT SAU NU "VREA SA VA ADAPTATI" UNUL LA SI DUPA ALTUL

mi_re_la18

mi_re_la18

!

28 Feb 2007, 19:01

-da..dar uneori trebuie sa inveti sa te autoeduci si sa pui punct..sa nu o mai "lalai"caci nu ai decat de suferit'

leo

leo

mirela

28 Feb 2007, 15:13

o analiza SWOT e utila, dar nu ti se pare cam rece?

mi_re_la18

mi_re_la18

puncte comune

28 Feb 2007, 14:52

Ar trebuie sa puna pe o foaie de hartie negru pe alb ce anume ii face sa fie impreuna si din ce motive se cearta.Sa incerce sa vada,sa descopere daca au intr-adevar ceva in comun,in afara de iubire..sa faca mici compromisuri,sa aiba multa rabdare si sa afle daca chiar isi doresc asta..

leo

leo

floare_de_cais

23 Feb 2007, 14:07

nu e chiar asa simplu cum spui tu. daca nu ai fost in stare sa alegi persoana potrivita, macar fi in stare si suporta consecintele. eu asa concep situatia. nu trebuie sa imparti si cu altii mizeria produsa de tine in propria viata. nu este echitabil. vorbesc in general, sa nu fiu inteles gresit.

ariadna

ariadna

leo si aurasi

23 Ian 2007, 14:13

aveti mare dreptate, de obicei aceste relatii crampon pot si intalnite la tot pasul. intrebarea este daca fac rau sau nu? Am vazut si astfel de relatii care in timp si-au rezolvat problemele si au inceput sa se iubeasca si sa se respecte. Totusi, eu una nu as rezista sub nici o forma intr-o astfel de relatie. :(

leo

leo

aurasi

21 Ian 2007, 12:58

am intalnit astfel de cazuri. el sta cu ea pentru ca nici unul din ei nu e pregatit de o separare. fiecare se agata de celalalt si nu-l lasa sa plece.
de ce? nu stiu. poate ca sunt prea slabi sau poate ca le e la ambii frica sa nu ramana singuri, sau chiar poate ca se gandesc ca nu mai intalnesc pe cineva asemanator.

aurasi

aurasi

ce doare mai tare?!?!

21 Ian 2007, 08:18

Vezi ce doare mai tare, sa ramai sau sa pleci. Oameni nu se schimba,sa nu incerci asta. Oameni doar se pot modela unul dupa celalalt, dar numai sa doreasca EL/EA, pt el/ea niciodata pt celalalt.A sta inseamna sa urce pe o scara spirituala, morala,etc si e tare greu sa urci, daca nici nu vrei. Dar el de ce sta in aceasta relatie. te-ai intrebat? El crede ca va "intelegeti" sau nu-i pasa? Vezi ce nu este inregula aici.

lacme

lacme

depinde

19 Ian 2007, 20:08

daca vrei sa ai parte de multa dragoste si de nervi distrusiramai cu el ; daca vrei nervi sanatosi si mai putina dragoste te desparti de el.eu asa am facut pentru ca altfel toata dragostea mea s-ar fi transformat in ura si repulsie.