Colegul meu

by: gaspy
Buna. Problema mea este oarecum mai delicata dar sunt sigura ca nu e noua pentru voi. De ceva timp, mi s-au cam aprins calcaiele dupa un coleg de munca. Si lui dupa mine. Prob;lem este ca, desi suntem in departamente diferite, este o energie sexuala in aer ori de cate ori ne vedem. El a tot incercat chestii, dar prefer sa stau departe la locul de munca. Pe de alta parte imi este teama ca, daca ceva se va intampla intre noi si se va termina urat, as putea sa-mi aud vorbe prin firma. Nu stiu ce sa fac - sa incerc ceva mai mult cu el sau sa mentin relatia la nivel profesional? Voi ce spuneti?
 

eva31

eva31

Cum o fi ``energia aia sexuala`` din aer?

13 Apr 2011, 03:05

Daca iti place de el si lui de tine, mergi inainte cu relatia aia. Daca nu esti convinsa ca iti place de el, stai in ``banca`` ta. Apropo, ce inseamna ``energie sexuala``? Sau tie iti place sa faci sex si nu dragoste?

nymphetamines

nymphetamines

da,

08 Mai 2009, 12:29

adevarul e ca niciodata nu poti cunoaste o persoana cu adevarat. adik orice s-ar intampla intre voi tipul poate fi foarte fairplay sau cel mai mare mitocan. totusi, daca tu nu ai de gand sa te intalnesti cu toata firma, nu vad ce ar fi rau in asta - ai voie sa te vezi cu cine vrei tu, si daca nu merge, nu merge. eu zic go for it :)

kriss81

kriss81

Incearca

07 Mai 2009, 16:45

Intradevar nici eu nu sunt de acord cu relatiile la locul de munca, dar daca aventurile nu te caracterizeaza colegii tai probil au observat asta deja. Chiar daca vor exista barfe, se vor clarifica la un momentdat.

ladybug

ladybug

e destul de dificil

06 Mai 2009, 16:25

eu sunt de parere ca o relatie cu un om care te atrage nu ar trebui ratata, dar intradevar, mai complicat cu locul de munca. propune-i o iesire in oras si incearca sa il cunosti mai bine inainte de a merge mai departe.