Cui ii e frica de singuratate?

by: xelarent
Singuratatea (singuratatea sin doi) pentru unii e o mare problema.Cautati linistea singuratatii ? Va e frica de singuratate?
 

verbiana

verbiana

singuratate

19 Dec 2007, 20:08

Da , e si mai trist atunci cand singuratatea este in doi . Atunci ziua trece cam asa : "UNUL TACE SI ALTUL ASCULTA" Dar oare nu amandoi sunt de vina ???

verbiana

verbiana

oare ???

07 Aug 2007, 17:38

Cui nu ii este frica de singuratate . Dar se stie ca nimeni nu e singur pe pamant . Eu chiar am ramas singura . Am fost o famile formata din trei persoane si am ramas doar eu . Nu spun ca nu este greu . E al naibi de greu , dar nu ma dau batuta . Cad si ma ridic si tot timpul am grija sa ma incurajez .Si apoi pe net sant atatea informatii totu e sa vrei sa depasesti momentul si se poate .

meonlyme

meonlyme

% eu zic k ...

13 Feb 2006, 12:40

la oricine ii este frica de singuratate,cred k fiecare a avut in viatza cateva momente de singuratete...
Toti ne dorim sa avem pe cineva,sa nu fim a nimanui...
Eu una,nu as suporta singuratatea,decat sa traiesc in singuratate mai bine mor.
Is o pers.. care ii place sa fie in jurul lumii ,sa cunosca lumea,sa o iubeasca..sa ajute,in cii un caz sa stau in singuratate,cred k as inebunii :)) lolz.
Tzeau si sper k ti-am rasp cum vroiai :P

kamix

kamix

singur cu mine

23 Ian 2006, 22:37

da mi-e frica sa fiu singur cu mine sa vad linistea care nu are replici ,sa sa aud sunete care sunt de fapt bataile unei inimi atat de singure incat nici nu mai vrea sa se auda,mi-e teama de gandurile mele sigure si ele nepereche si am uitat sa mai stiu de cand mi-e frica sa fiu singur

miha

miha

Singuratate

15 Dec 2005, 09:45

Depinde ce intelegem prin singuratate, prefer sa am o familie, de care si care sa-mi fie alaturi.