Cum il cuceresti pe "Fat-Frumos"?
by: onutza_27 Buna,Sunt Oana din Constanta si am o mica "problemuta"... Sunt o persoana un pic mai pretentioasa cand e vorba de barbati..:D,dar anul trecut, am cunoscut un tip foarte dragut.Problema e ca atunci eu asteptam pe cineva pe care nu cunosteam decat din povesti, telefoane si mesaje, si nu am vrut sa il dezamgesc...desii tipul asta ma atragea foarte tare.Mi-a cerut numarul de telefon...id-ul de yahoo...i le-m dat, dar cand a incercat sa aduca vorba de intalnit..l-am refuzat.Asa fac de obicei:D. A venit si ala din voiaj,care s-a dovedit a fi cu totul diferit fata de ce asteptam,si care in final a iesit cu prietena mea,desii era cu mine si ne intelegeam bine...Deci,eu nu am vrut sa il dezamagesc,si a facut-o el.Problema acum e ca am incercat sa fac ceva sa-l intorc pe "Fat -Frumos" asta care mi-a placut de el.Vreau sa zic ca azi m-a invitat la o sedinta...m-a laudat in fata tuturor...imi arunca ocheade...mi-a dat o raspundere maricica.a zis ca vrea sa ma ajute sa ies in fata.ce sa fac.? Am uitat sa mentionez ca atunci cand m-am despartit de marinar l-am sunat si l-am invitat la o cafea,dar m-a refuzat spunand ca nu are timp,si ca ne vedem la sedinte.Credeti ca mai am vre-o sansa?da
din ce spui, este evident ca e interesat de tine. de asemenea, cauta o alta cale de a iti arata atentia lui. refuzul lui este o urma a faptului ca i-a fost mandria ranita cand ti-a propus primul o intalnire. asta nu e neaparat un lucru rau, pentru ca mandria il ajuta sa supravietuiasca, ca si pe tine, si din cate spui iti este superior la serviciu, deci l-a cam ajutat pana acum (partea asta cu sedintele este cam neclara). s-ar putea, de asemenea, sa fie genul de barbat caruia sa ii placa sa initieze toate intalnirile voastre, dispus sa duca greul relatiei - cel putin la inceput - si asta arata cu siguranta interes puternic. ce aspect negativ s-ar intrezari in spatele descrierii pe care i-ai facut-o ar fi ca e genul care se impune si iti impune, dar e prematur sa ne speriem de asa ceva. fi deschisa la urmatoarele propuneri insa pastreaza o oarecare distanta. arata-i ca esti interesata insa vrei sa il cunosti mai bine. nu ii spune asta, evident, ci cautati sa aveti anumite activitati impreuna, eventual intr-un loc public, alaturi de alti oameni. succes !
pai...
pai nu el a iesi cu prietena mea...Fostul meu prieten a iesit cu ea.Si eu l-am refuzat pe el,pentru ca il asteptam pe fostul sa vina din voiaj...
pai....
tu ce vrei de fapt? si pe mine daca ma refuzai la fel ieseam cu prietena ta. de ce l-ai refuzat totusi? exact pe tema asta discutam cu vreo cateva prietene seara trecuta. le-am spus ca daca ceva nu merge sa faca orice altceva care merge sau poate sa mearga. tot asa o prietena refuzase pe cineva si nu o mai baga in seama respectivul.
Tu cat de bine il cunosti?
Pentru ca nu e suficient doar sa fie ``Fat Frumos`` ca aspect fizic, trebuie sa fie frumos si sufleteste, si ca personalitate. Uite, tocmai ai luat tzeapa pentru ca te-a atras doar fizic.