Cum il cuceresti pe "Fat-Frumos"?

by: onutza_27
Buna,Sunt Oana din Constanta si am o mica "problemuta"... Sunt o persoana un pic mai pretentioasa cand e vorba de barbati..:D,dar anul trecut, am cunoscut un tip foarte dragut.Problema e ca atunci eu asteptam pe cineva pe care nu cunosteam decat din povesti, telefoane si mesaje, si nu am vrut sa il dezamgesc...desii tipul asta ma atragea foarte tare.Mi-a cerut numarul de telefon...id-ul de yahoo...i le-m dat, dar cand a incercat sa aduca vorba de intalnit..l-am refuzat.Asa fac de obicei:D. A venit si ala din voiaj,care s-a dovedit a fi cu totul diferit fata de ce asteptam,si care in final a iesit cu prietena mea,desii era cu mine si ne intelegeam bine...Deci,eu nu am vrut sa il dezamagesc,si a facut-o el.Problema acum e ca am incercat sa fac ceva sa-l intorc pe "Fat -Frumos" asta care mi-a placut de el.Vreau sa zic ca azi m-a invitat la o sedinta...m-a laudat in fata tuturor...imi arunca ocheade...mi-a dat o raspundere maricica.a zis ca vrea sa ma ajute sa ies in fata.ce sa fac.? Am uitat sa mentionez ca atunci cand m-am despartit de marinar l-am sunat si l-am invitat la o cafea,dar m-a refuzat spunand ca nu are timp,si ca ne vedem la sedinte.Credeti ca mai am vre-o sansa?
 

eva31

eva31

Tu cat de bine il cunosti?

13 Apr 2011, 03:35

Pentru ca nu e suficient doar sa fie ``Fat Frumos`` ca aspect fizic, trebuie sa fie frumos si sufleteste, si ca personalitate. Uite, tocmai ai luat tzeapa pentru ca te-a atras doar fizic.

softroots

softroots

da

19 Feb 2009, 08:18

din ce spui, este evident ca e interesat de tine. de asemenea, cauta o alta cale de a iti arata atentia lui. refuzul lui este o urma a faptului ca i-a fost mandria ranita cand ti-a propus primul o intalnire. asta nu e neaparat un lucru rau, pentru ca mandria il ajuta sa supravietuiasca, ca si pe tine, si din cate spui iti este superior la serviciu, deci l-a cam ajutat pana acum (partea asta cu sedintele este cam neclara). s-ar putea, de asemenea, sa fie genul de barbat caruia sa ii placa sa initieze toate intalnirile voastre, dispus sa duca greul relatiei - cel putin la inceput - si asta arata cu siguranta interes puternic. ce aspect negativ s-ar intrezari in spatele descrierii pe care i-ai facut-o ar fi ca e genul care se impune si iti impune, dar e prematur sa ne speriem de asa ceva. fi deschisa la urmatoarele propuneri insa pastreaza o oarecare distanta. arata-i ca esti interesata insa vrei sa il cunosti mai bine. nu ii spune asta, evident, ci cautati sa aveti anumite activitati impreuna, eventual intr-un loc public, alaturi de alti oameni. succes !

onutza_27

onutza_27

pai...

11 Sep 2008, 21:23

pai nu el a iesi cu prietena mea...Fostul meu prieten a iesit cu ea.Si eu l-am refuzat pe el,pentru ca il asteptam pe fostul sa vina din voiaj...

leo

leo

pai....

05 Sep 2008, 12:58

tu ce vrei de fapt? si pe mine daca ma refuzai la fel ieseam cu prietena ta. de ce l-ai refuzat totusi? exact pe tema asta discutam cu vreo cateva prietene seara trecuta. le-am spus ca daca ceva nu merge sa faca orice altceva care merge sau poate sa mearga. tot asa o prietena refuzase pe cineva si nu o mai baga in seama respectivul.