E asa rau sa fii celibatar?

by: raluk
Nu inteleg ce nu le convine celor din jur la cei care nu au partener si de ce tot timpul se poarta de parca este ceva in neregula cu ei de nu au partener
 

doe

doe

raluk...

06 Sep 2006, 11:41

Sunt doua tipuri de barbati care sunt "celibatari"
1.Acei barbatii care au suferit intro relatie si nu mai vor alta, preoti care vor sa ii dea ascultare vorbelor spuse de Isus, dar si ei vor sa aiba o relatie, numai ei stiu cat sufera in sinealor si lista poate continua.Acesta nu e Celibat.
2.Celibat este un cuvant religios, spiritual de o nuanta nemai pomenita.
Acei care sunt celibatari nu au facut o intelegere cu D-zeu sau Isus sau nustiu cine ei pur si simplu sau nascut sau ajung sa isi cunoasca sinele real sa vada cine sunt ei de fapt.
Un celibatar emana iubire pretutindeni, el nu are nevoie de o relatie, el nu e obsedat sexual, el a transcesndat sexul si are numai iubire in el, exemple sunt multe de Celibatari, Isus, Budha, Osho ect.

...

12 Feb 2006, 15:47

Pt ca se simt singuri ca nu au pe nimeni si isi doresc asta.Pt ca vad cupluri care se iubesc si ei nu au parte de asa ceva.Asta intristeaza orice om care e singur.Cand esti singur ai unele avantaje:Faci ce vrei,cand vrei,cum vrei.Esti de capul tau,cum s-ar zice.Insa tot mai placut este sa fii cu cineva,sa ai pe cineva cand ti-e greu,cand ti-e bine.E o persoana in plus,o grija in plus,te gandesti la 2,nu doar la tine.Dar merita,pt ca nimic nu se compara cu fericirea de a nu fi singur,de a sti ca esti iubit de cineva.Chiar daca acel cineva,nu e cel mai bun,cel mai frumos,cel mai destept.E al tau si te iubeste...Apar probleme cand sunt doi,apar si certuri insa ..e o vb :Rau cu rau,dar mai rau fara rau .. :)) De ce sa nu avem pe cineva daca suntem capabili sa primim si sa daruim ?