fete batrane

by: raluk
Credeti ca termenul de "fata batrana" este inca la moda? Se poarta in continuare ca pana la 25 de ani sa fii maritata sau macar logodita?
 

mi_re_la18

mi_re_la18

!

01 Feb 2007, 01:13

-nu cred ca mai este la moda,acum femeile doresc sa se aseze la casa lor dupa ce au cariera,nu mai vpr sa depinda de sot,asa ca micutii vin dupa 30,35 de ani..fiecare cum simte;

cioco_bocco

cioco_bocco

da

11 Dec 2006, 18:29

da st postarile mele!!e opinia mea si cred ca e foarte real ceea ce am spus

anna

anna

apa vie

11 Dec 2006, 14:16

sunt postarile tale :)

arys_mona

arys_mona

ciocco_bocco

11 Dec 2006, 13:22

:) curat_de_adevarata postarea ta! Si sincera(dupa cum o percep!) Felicitari!

cioco_bocco

cioco_bocco

nu

30 Nov 2006, 18:38

gura lumii e sloboda si mereu o sa aiba ceva de comentat,de fapt aceasta eticheta e pusa de lume!!acum timpurile sunt altele,si femeile se casatoresc dp30 ani si copii vin cateodata chiar si la 40 de ani asa ca..."fata batrana"a existat acest concept acum s a dus de tot...

aurasi

aurasi

Omul e batran, atunci cand sufletul lui e batran

18 Nov 2006, 19:34

Cand va sosii ceasul,ai sa faci exact ce este "scris" sa faci indiferent de varsta. Ce va urma(bun sau rau), va fi ceea ce este "scris" sa urmeze, dar si de foarte multe care vor depinde de voi doi, mai ales de sentimentele voastre si de ce nu de "cultura" voastra, de scara voastra de valori. Omul este batran atunci cand are suflatul batran si urat. Da, inca exista termenul, dar varsta s-a schimbat, ca si conceptiile (nu toate, unele continua sa fie "prea doamne"/domni si se mira de ce raman singure/singuri)."Problema" era conceperea unui copil, dar vad ca ai gasit singura rezolvarea in cazul in care nu ai putea da nastere(ceasul biologic) tu unui copil (si felicitari pt cum gandesti, viatat este asa cum o vezi tu).Despre a te casatorii doar ca sa nu fi fata batrana(sau sa nu iti zica lumea curva doar pt ca nu ai actul de la primarie, sau sa suporti o viata toate "taranismele" lui doar pentru a putea atrana izmene pe sarma de rufe si a te numii femeie maritat doar pt ca asa da bine in satucul tau) e o prostie. Gaseste barbatul cu care sa fiti amandoi, doar unul, si o sa fie ok(fi atenta sa nu ti se para doar tie ca sunteti "suflete pereche" si de fapt sa fiti 3 sau mai multi)In rest nu exista fata batrana, ci doar suflet batran asa cum am mai spus.

arys_mona

arys_mona

raluk, cherie:

18 Nov 2006, 17:10

intotdeauna e "en vogue" FERICIREA! :)Ea nu tine cont nici de varsta biologica, nici de "gura_lumii"!:) Cred ca fiecare dintre noi avem o stea norocoasa- care ne alege mai devreme sau mai tarziu!:) Si ca sa_mi continuu ideea intervin cu o intrebare: cate din fetele care nu mai sunt batrane (de pana in 25 de ani!) - casatorite "in timpul normat al lumii" nu ajung cel putin la fel de "BATRANE"- urmare unui divort devastator!????Gandeste pozitiv, draga mea! Cand e vorba de fericire....niciodata nu e "prea tarziu"!:) Succes mult !

pisi

pisi

In unele tari se mai poarta

17 Nov 2006, 13:00

Am o prietena care este originara din Bulgaria,are 22 de ani,si este nemaritata si nu are copii.
Nimic neobisnuit pana aici veti spune,da, dar in Bulgaria potrivit spuselor prietenei mele(si inclin sa-i dau crezare),toate fetele nu viseaza decat sa se marite si sa faca copii.
Prietena mea de cate ori se duce acasa in Bulgaria,toata lumea e oripilata ca inca nu-i maritata si nici copii nu face,toate prietenele ei de acolo se duc la facultate cu burta la gura,au la 22-23 ani deja doi copii,nu mai stiu intre ce sa se imparta mai intai,intre domnul pasa,pardon,sotul,casa ,copii si facultate.

Chiar radeam intr-o zi cu prietena mea,ca daca ar fi sa-i fac o vizita,toata lumea m-ar declara ca nu-s intreaga la minte ca merg spre 29 de ani si inca nu m-am maritat pana acum si nici copii n-am.


Si pentru carcotasi:nu m-am maritat pana acum ca am vrut sa nu fac in pripa acest pas,mi-am luat timp de gandire,am vrut sa-l cunosc pe cel cu care ma voi casatori cat mai bine(ceea ce am si facut),iar de copii mai e vreme,si daca nu v-or fi sa fie,asta e,sunt atatia copii amarati pe lume,care si-ar dori o familie. :)