Barbatii merita o zi a lor !

by: veenman
Dupa cumparaturile din prima si a opta zi a lunii, martisoare, martisoare, flori flori, cadouri, cadouri si multe zambete oferite, meritam si noi o zi a noastra.

9 Martie este considerate in traditia romaneasca, ziua barbatului! Traditia spune ca trebuie baute 40 de pahare cu vin. Daca o traditie spune sa bei, atunci cu siguranta va fi una dintre cele mai sfinte si respectate. Daca 40 de pahare inseamna mult sau putin, parerile sunt impartite.

Eu unul cred ca trebuie sarbatorita cu stil. Chiar am gasit o cafenea, care ne recunoaste ziua, o respecta, are stil si este deosebita prin ofertele pe care le are, puteti atunca o privire aici www.zebracaffe.ro

Surprinzator este ca dupa atatea cumparaturi, de ziua noastra nu prea primim mai nimic...Sunt curios ce ati primit voi anul trecut dar si ce ati cumparat voi fetelor (macar pt iubiti ar fi trebuit). Si daca vi se pare ca ziua barbatului este la fel de cunoscuta si respectata ca cea a femeii ?
 

bogdanghe1989

bogdanghe1989

sarbatoresc

04 Iul 2013, 11:55

Eu sarbatoresc ziua barbatului (care este pe 9 martie, si nu pe 5 cum arata la tv).
Stiu si de traditia cu 44 de pahare, am incercat sa o indeplinesc, dar din pacate nu stiu la cate pahare am ajuns :))

al_ma

al_ma

44

13 Mar 2012, 12:18

44 de pahare! :)) nici de ziua voastra nu stiti cat trebuie sa beti? barbatii nu au inca o zi internationala, iar motivul invocat de unii prieteni e ca in fiecare zi este ziua voastra :P

tashulina

tashulina

hmm

11 Mar 2011, 09:45

ziua barbatului este 9 martie. Chestia televizata este cred cea cu Ziua Bergenbier a barbatului, celebrata pe 5 mai.

ynna000

ynna000

da, ai dreptate

09 Mar 2011, 07:41

eu sunt confuza cat priveste data exacta a zilei barbatului. Nu stiu daca mai tii minte dar tot era televizat ziua de 5 martie ca zi a barbatului( era si reclama la bere) stiu ca in Franta pe 9 martie e, asa cum ai spus tu.