Cafeneaua Actorilor

by: raluk
Oricat cluburi noi s-ar deschide Cafeneaua Actorilor ramane in continuare in top. Oare doar din cauza locatiei centrale? Pentru mine cel putin este cafeneaua perfecta: pizza bunicica, bauturi super marfa (cocktailuri si cafele ma refer), lume buna, si club is bar si restaurant in acelasi loc, locatie super centrala. :)) Si mereu e plin.
 

raluk

raluk

Oh god

03 Mar 2006, 12:07

Bun, deci mie chiar imi placea in Cafeneaua Actorilor pana acum, dar deja m-ati convins sa nu mai calc pe acolo. Ok, e clar, trebuie sa frecventez alte cafenele.

Sa nu mai indraznesc sa spun ca mi-a placut si caffe frappe-ul din Cafeneaua Actorilor ca cine stie ce a gasit prietena ta, Ionut, si in el, nu?
YACH!

panait.ionut

panait.ionut

Cafeneaua Actorilor

24 Feb 2006, 12:26

Nu imi spune de salata. Asta vara, dupa peripetia de a gasi o masa, prietena mea a intalnit un limax in salata... Dadadada!

annie

annie

rezervare :(

21 Feb 2006, 14:48

Lasa ca am facut eu o data rezervare :(( Si pe langa faptul ca ne-au tinut 10 minute sa delibereze daca avem sau nu rezervat ceva, sa intrebe cu cine am vorbit cand am facut rezervarea etc. Au ajuns la concluzia ca masa e chiar sub cea mai mare boxa. Si desi erau cel putin inca 5 mese libere au insistat ca noi trebuie sa stam chiar sub boxa. Asa ca am renuntat la idee.

Pentru o salata in 2 sau intre fete e ok, pentru gasca, e o aventura.

raluk

raluk

Rezervari

21 Feb 2006, 12:16

Andra, fa ca mine, fa-ti rezervare. Nu costa nimic si e singurul mod de a gasi loc la o ora convenabila. 0722 190 898

pinky

pinky

si mie

21 Feb 2006, 11:59

imi place super mult... iarna e super tare, vara e super tare, mereu e ceva bun de baut, muzica e buna, locul e super tare... pe mine ma cam enerveaza ca nu gasesti loc decat daca vii prea devreme, sau daca ai noroc... in rest e f tare :)