ce ceainarii iubiti voi?

by: stanmaria
Eu ma gandeam sa mai variez, de obicei ma duceam la carturesti la verona, dar am zis ca trebuie sa mai vad si alt locuri. voi ce mai stiti?
week-end-ul asta care a trecut am fost la rendez-vous pe undeva pe la universitate si mi s-a parut chiar simpatic. voi ati fost acolo?
v-am pupat,
Mari
 

sora_dumi

sora_dumi

Infinitea

13 Ian 2014, 23:08

Orice subiect legat de ceaiuri si ceainarii este pe gustul meu. Am cam incercat toate ceainariile din Bucuresti,dar cel mai mult mi-a placut Intinitea: http://www.infinitea.ro. Am auzit de una noua, deschisa anul trecut ArCub - nu am ajuns, dar am auzit lucruri frumoase. Am vazut de curand si un proiect nou lansat despre ceaiuri: http://myhimalaya.ro.

magureanuadelina

magureanuadelina

bunaaaaa

02 Dec 2012, 22:29

am fost si eu pe la rendez vous si mi-a placut. au un meniu care seamana cu o enciclopedie de ceaiuri. prajiturile sunt gustoase si portiile destul de mari. e una din ceainariile bune de prin bucuresti.

magureanuadelina

magureanuadelina

Ceainarii

09 Oct 2012, 16:08

La Rendez-Vous este perfect. Au o gramada de ceaiuri, iar locul este foarte primitor. Imi place ca ambele locatii sunt situate central, usor de gasit, Floreasca si Universitate. Am incercat si preparatele lor facute in Atelie Coffet. Ce sa spun, un deliciu!. Merita sa mergeti!

catch_me

catch_me

ceainarii

09 Oct 2012, 14:35

Mie mi-a placut foarte mult la Serendipity, este prin apropiere de bd. Dacia:)