ce mancare livrata preferati???

by: phenomenn
chinezeasca,pizza,traditionala,salate...????
 

iarna

05 Iun 2012, 19:44

comandam pizza daca avem musafiri pe neasteptate, sau daca e spre sf saptamanii si nu am nici o idee ce sa gatesc :) Sushi cumparam in fiecare saptamana, caci sunt dependenta :) scriind mesajul asta am realizat ca eu cumpar multa mancare facuta in afara, depinde de zona pe unde ajung in timpul saptamanii, mancare de la polonezi ,rusi, chinezi, thai, shaorma de la arabi ... dulciuri de la polonezi si italieni si tot asa. Pana cand am avut bebelul nu am prea inteles de ce lumea isi comanda mancare acasa cand tot farmecul e sa iesi in oras la restaurant :)

japonialove

japonialove

de obicei

05 Iun 2012, 11:03

acasa comand pizza, mi se pare la indemana si stiu ca este buna, pentru ca eu comand mereu de la aceeasi pizzerie, pentru alte tipuri de mancaruri prefer sa merg la diferite restaurante:)

carmen2009

carmen2009

romaneasca

04 Iun 2012, 03:50

chinezeasca, pizza.
mai nou, daca am invitati si nu am timp sau chef sa gatesc, trec pe la restaurantul La Piciorul Porcului si iau de acolo ceva la pachet. bucatarul lor este genial si sunt sigura ca fac impresie :)

tashulina

tashulina

Mancarea chinezeasca

10 Sep 2008, 13:04

Imi place foarte mult mancarea chinezeasca, insa, oricat m-as stradui, nu reusesc sa mi-o prepar singura acasa...

O fi din cauza ingredientelor specific chinezesti care lipsesc din supermarketuri, din cauza wok-ului care nu caleste legumele ca cel de acolo, din cauza tehnicii mele care are lacune, nu stiu, cert este ca nu iese ca aceea.

De aia prefer sa comand astfel de mancare.

pisi

pisi

Nu

10 Oct 2007, 17:36

mananc mancare livrata la domiciliu,prefer sa mi-o prepar eu sau sa mananc in oras.

Imi plac foarte mult salatele si mancarea chinezeasca,vietnameza si thailandeza.