Ceainarii

by: annie
Ce parere aveti de ceinarii? Eu am fost initial sceptica, dar m-a impresionat placut Rendez Vous (Dorobanti). Am incercat ceaiul alb si o ciocolata calda cu scortisoara Ceylon... yummy :)
 

costin_mindru

costin_mindru

Raluk

28 Ian 2008, 10:58

a nu se fuma intr-un loc public, cum ar fi o ceainarie, e cel mai bun si placut lucru care s-a facut pana acum. nu vreau sa ne contrazicem pe aceasta tema, ca am prieteni fumatori si va stiu parerea, dar as vrea sa fii de acord cu mine, ca e o atmosfera mult mai placuta fara fum de tigara atunci cand savurezi un ceai.
poate avem ocazia sa savuram unul impreuna.

shanthy

shanthy

AROMAROMA - ceainaria deosebita

09 Nov 2006, 23:47

daca vreti sa mergeti intr-un loc unde sa va simtiti ca niste printese, rasfatate de personalul care serveste, sa savurati niste ceaiuri si ciocolate calde tip crema senzationale si coctailuri delicioase, toate servite in niste cani si ceainice parca luate din "Frumoasa si bestia", va recomand calduros ceainaria AROMAROMA, din str. Popa Tatu nr. 61 (langa statia autobuzului 168, 368, 126, etc.)o ceainarie-cafenea deschisa recent si va garantez ca odata ajunse acolo, o sa deveniti clientele fidele. E un decor superb, muzica relaxanta, ce mai intreg tacamul pt a petrece niste momente deosebite si rafinate. Distractie placuta!

raluk

raluk

me_mada

02 Oct 2006, 12:13

Recipiente de acest gen gasesti de vanzare la ceainaria Ceai la cotroceni - sunt exact aceleasi recipiente ca si la Metoc (nu de alta, dar este aceeeasi ceainarie, aceiasi patroni) si au si recipientul pentru Matte. Costa in jur de 40-60 RON. Te duci, bei si un ceai si iti cumperi si un recipient pentru ceai ca cel care iti placea.

addy

addy

:)

18 Sep 2006, 14:16

La Carturesti in Piata Romana au un ceai extrem de bun, sortimente foarte multe si servire impecabila... insa aceeasi problema: nu se fumeaza.

me_mada

me_mada

recipiente pentru ceai

16 Sep 2006, 15:29

apropo de "La Metoc", stie cineva cum se numesc recipientele in care se serveste ceaiul acolo, sau ati vazut pe undeva de vanzare?
imi plac de mor recipientele alea din lemn in care se serveste Mate, cu pai de metal...

raluk

raluk

:)

12 Sep 2006, 11:43

Incearca oricand ai timp ceainaria Ceai La Cotroceni. Este super. Ceaiurile mele preferate de acolo sunt Amore, Choco Dream si Pu Ehr. :)

papusel

papusel

Ceainarii

22 Iun 2006, 07:22

Dragele mele, m-ati facut curioasa cu ceainariile voastre. Pana acum le ignoram dar acum am sa intru sa beau un ceai fierbinte, asa se recomanda vara, ceai sau o ciocolate fierbinte.
Papusel este numele pisicului meu. Eu sunt Julieta.

raluk

raluk

Ceainaria La Metoc

14 Mai 2006, 22:32

De asemenea, daca tot a venit vara este la Armeneasca, pe strada Popa Rusu (un pic pe stradute deci de la Armeneasca) o ceainarie pentru cand e frumos afara cu gradina: Ceainaria La Metoc. Nu i se face reclama pe nicaieri dar mereu e plin de vedete si lume buna. Si sunt aceiasi oameni care se ocupa si de Ceai la Cotroceni

raluk

raluk

Rendez vous...hmmm...

14 Mai 2006, 22:30

Nu prea m-a impresionat Rendez-vous. Am fost la ceainaria Ceai la Cotroceni si am ramas super impresionata si, prin urmare, Rendez-vous nu prea m-a mai dat pe spate.

Sa incerci Ceai la Cotroceni, este chiar vis-a-vis de poarta Cotroceni si iti garantez ca merita din plin. Preturi mai mici si atmosfera mult peste Rendez-vous. :) In plus, au cam 200 de ceaiuri asa ca ai din ce alege. PROBLEMA - NU SE FUMEAZA!