Ceainariile din Bucuresti - ce ne place, ce nu ne place ?

by: andeushi
Eu una sunt o impatimita a ceaiului...si cred ca toti ne dorim sa ne simtim foarte bine in momentul in care iesim undeva sa ne relaxam. Cat de importante sunt pentru voi serviciile unei ceainarii?Dar diversitatea de ceaiuri?Fumatori sau nefumatori? Locatia? Designul?
 

sora_dumi

sora_dumi

carturesti si infinitea

13 Ian 2014, 23:13

Carturesti tot Carturesti ramane, intr-adevar! Carti bune, ceaiuri bune. Dar Infinitea este un loc special - in zona Cotroceni. Am vazut si bloguri interesante despre ceai: www.myhimalaya.ro si chadao.ro

lauraionescu19

lauraionescu19

Ceainaria Rendez-Vous

05 Aug 2012, 13:07

Am fost la multe ceainarii din Bucuresti, insa cea care m-a atras cel mai mult a fost Rendez-Vous. Locatia din Floreasca 102 este atat de linistita, nu este zgomot, iar ceaiurile sunt foarte bune. Au peste 200 de tipuri de ceaiuri, iar pentru vara puteti incerca un ceai rosu cu gheata. Au dezvoltat ceainaria si cu un atelier de prajituri de casa, Coffet. Briosele sunt dementiale :D Va recomand sa mergeti!

slavecos

slavecos

Bohemia Tea

27 Dec 2011, 14:55

Imi place deosebit de mult la bohemia tea house. ( www.bohemiatea.ro ). Este in primul rand pentru nefumatori si au reusit sa imbine un design special cu o atmosfera foarte intima.

cristi_iordache

cristi_iordache

so -so

28 Apr 2011, 16:41

mie imi place seredipity - pentru ca e simpla, prea simpla si ca la mama acasa + preturi mici
mai e una in cotroceni, vis-a-vis de palat, dar nu stiu cum se numeste
am fost si la green tea- dar mi se pare de fite (ca si cea de la carturesti)
sunt ceianarii unde mergi sa fii vazut, sa spui ca a fost "fain" samd

mai sunt si ceainariile randevouz (ma eirtati, n ustiu daca asa se scrie corect) una pe la universitate si una pe langa unirii. sunt ok :)

andeushi

andeushi

ceva mai mult

25 Feb 2011, 13:22

Eu as vrea sa pot spune ca m-a impresionat o ceainarie anume, dar nu e chiar asa...poate o impresie foarte placuta, dar cam atat.. toate merg pe acelasi principiu, diferenta constand de cele mai multe ori in serviciile angajatilor.

tashulina

tashulina

mie

25 Feb 2011, 12:15

imi place Carturestiul din mai multe pct de vedere:
-ceaiurile sunt foarte bune
-aranjarea lucrurilor pe acolo te indeamna la relaxare
-sunt zone de nefumatori