about cancer sign

by: sandra_diana
Am citit aici mai multe postari despre zodia rac si m-am logat ca sa va zic parerea mea despre aceasta zodie. Toate zodiile au si bune si rele insa am observat ca pe aceasta zodie a-ti infatuat-o cel mai mult si pe altele le-ati blamat. Mie personal, persoanele din aceasta zodie mi se par cam interesate, adica cat esti puternic(a) si simt ca se pot baza pe tine atunci e pe langa tine mereu, cand vad ca pierzi din autoritate sau nu mai esti partea decizionala atunci s-au dus si ei si au gasit alt umar protector pt ei. Pe langa asta, s-a scris ca sunt fff atasati de mame.......eu cunosc un caz real cand nici nu vrea sa auda de mama si chiar o blameaza din simplu motiv pt ca mama lui/ei il/o critica ( si avea dreptate femeia insa sunt ff incapatanati si orgoliosi si nici nu accepta punctul de vede al altora).....chiar daca sora lui/ei il/o critica n-a sunat-o deloc timp de cateva saptamani bune numai pe motivul ca nu ceva a/l-a deranjat (cu toate ca inainte se destainua des la ea si avea incredere). Asa ca consider, cum am zis mai sus, ca nu depinde de zodii exclusiv, ci doar de bagajul educational acumulat pana atunci plus o alta parte e partea genetica mostenita de fiecare.
 

cauchy

cauchy

salut:)

16 Mai 2008, 11:48

Ai dreptate in unele privinte,adica in ce ai zis ca fac racii insa motivele pt care fac chestiile astea nu sunt mereu acelea.racii cauta sa stea langa persoane puternice pt ca ei sunt meloancolici si pesimisti si au nevoie de o influenta pozitiva alaturi.si da e adevarat ca fac pe fata/baiatul bun si cand nu e cazul insa asta e ca o protectie pt ei consider eu,pt ca sunt sensibili si daca s-ar purta mai dur, lumea i-ar lua la randul ei de duri iar ei sunt prea sensibili.in fine, asta denota ceva lasitate:D

sandra_diana

sandra_diana

continue

14 Mai 2008, 06:58

In ce priveste partea relationala cunosc destule cazuri de raci care unii erau fideli dar altii erau mai infideli decat alte zodii care sunt blamate aici ca fiind infidele ( insa aceasta zodie vor sa dea drept baieti sau fete bune din simplu motiv ca sa te manipuleze apoi). Asa ca zodia asta au si parti bune insa ca oricare zodie au si rele ( si nu au rau doar cum s-a zis aici ca au toane.....asta vor sa arate, dar daca privesti mai adanc problema vei descopri adevarul din aceste toane.....adica au ori o alta relatie extraconjugala, ori vor sa se razbune indirect, etc)......asa ca daca ar fi sa votez as prefera o zodie care sa-mi zica deschis in fata decat sa se prefaca in fata ca fiind o fata/baiat bun si pe la spate sa aiba o alta atitudine sau viata. Cam atat momentan si sper ca n-am suparat pe nimeni din aceasta zodie dar am cunoscut destui din zodia asta ca sa stiu exact ce le poarte pielea. Nu zic ca au multe defecte insa cum am mai zis, ca orice alta zodie au juma-juma bun si rau.....iar cei/cele implicati(e) cu cineva din aceasta zodie trebuie sa vada peste ceea ce ei doar afiseaza ca ai sa descoperi adevarul toanelor lor care poate sa te sperie si sa nu-ti vina a crede.