Atractie fatala Gemeni-Sagetator

by: pisi
Sunt nascuta sub semnul zodiacal al Gemenilor si am ascendentul pe Rac ! Nu stiu de ce, dar ma atrag foarte rau barbatii nascuti in zodia Sagetatorului ! Mi se par de-a dreptul fascinanti, misteriosi, inteligenti, buni la pat , creativi , si totusi stiu ca nu pot fi alaturi de ei pentru multa vreme !
Cu toate ca sunt Geamana (deci ar trebui sa-mi placa schimbarea ), sagetatorii ajung la un moment dat sa ma plicitiseasca cu dorinata lor permanenta de schimbare ! Ei sunt intr-o continua verva , mai ceva decat un Geaman ! Dar totusi ei raman o zodie aparte pentru mine !
Voi, ce parere aveti de combinatia asta ? Astept parerile voastre
 

zumzet

zumzet

Sagetator-gemeni

03 Sep 2008, 10:24

As vrea sa stiu mai multe despre relatia sagetator-gemeni. Nu ma intereseaza informatiile reproduse de pe internet, ci fapte de viata. Multumesc!

alinaa

alinaa

love

07 Ian 2007, 23:51

depinde si de fiecare in pare,eu sunt o geamana iar prietenul meu este sagetator.m-a atras din prima clipa si nici in momentul de fata nu ma satur de el(suntem de 2 ani impreuna).ne intelegem foarte bine.parca suntem facuti unul pt altul!sunt de acord cu tine pisi,sahetatorii chiar sunt misteriosi si fascinanti

raluk

raluk

Faza critica?

14 Iun 2006, 11:25

Nu suna prea incurajator? Cam in ce consta faza asta critica?

blueangel

blueangel

totusi este posibil

12 Feb 2006, 14:38

Eu stiu cupluri de gemeni cu sagetatori care sunt impreuna de mult timp.Daca trec de faza critica de la inceput pot avea o relatie fenomenala. Am vazut cu ochiii mei.
Asa ca exita sperante...

raluk

raluk

Atractia fatala

12 Feb 2006, 12:29

Si prietena mea Gemeni are o problema cu Sagetatorii dar niciodata nu iese ceva k lumea. Asta e clar...

Gemenii si Sagetatorul sunt in orice caz semne opuse, asa ca atractia fatala este normala. Si eu sunt Balanta si ma atrag ca un magnet Berbecii. Desi o relatie ar fi cam imposibila...