Balanta - Scorpion

by: raluk
Ce ziceti de relatiile Balanta - Scorpion? Nu musai relatii de cuplu, ma refer si la cele de prietenie. Am remarcat ca ma inteleg super cu aceasta zodie - imi place ca sunt oameni devotati, profunzi atat in gandire, cat si in sentimente. :)
 

melary

melary

este grozav si groaznic

07 Nov 2010, 17:51

abia m-am despartit de un scorpion, va spun fetelor este atat de parsiv, face orice ca sa se razbune pt orice si ca sa obtina ce vrea, eu am plans cu lacrimi de sange, m-a inselat in cel mai josnic mod 5 luni si sunt niste mincinosi. am inteles ca st 3 categorii de sc: in prima s includ cei mai indif si mai blanzi, urm cei d mijloc(cum era fostu) si ultimii care st extrem de rai, asa ca sincer nu-mi mai trebuie scorpioni toata viata, un an si 2 luni cat am vb mi-a aj cat pt 10 vieti

mini

mini

pinky

22 Nov 2006, 20:47

in ce sens era exact asa relatia? Ma faci foarte curioasa...

da, Pisi, este adevarat ca Balantele au o atractie deosebita pentru zodiile de apa si pamant. Desi in multe zodiace este scris chiar opusul.

pinky

pinky

:)

22 Nov 2006, 14:01

inseamna ca inca n-am dat peste scorpionul potrivit... ce-am observat eu, ca sunt cam rari.. abia gasesti unul :)

am un prieten f bun scorpion, el a fost printre primele mele mari iubiri, exact asa era relatia, cum zici tu, pisi :)

pisi

pisi

De acord cu Mini

22 Nov 2006, 11:46

Si eu stiam la fel,ca Balantele se impaca foarte bine cu Scorpionii,relatii pasionale,iubiri ascunse si tot tacamul.
Cunosc un tip Scorpion care si-a parasit nevasta si copilul, ca sa fie cu o tipa Balanta,si inca mai sunt impreuna si acum dupa 5 ani,s-au tot despartit,s-au impacat,dar nu pot trai unul fara altul.
Nu stiu de ce,dar am impresia ca Balantelor le prieste foarte mult compania zodiilor de pamant si a celor de apa.

Ce zici,Mini,tu cunosti foarte bine horoscopul se pare,exista o atractie foarte puternica intre Balante si semne de apa si pamant?

mini

mini

Scorpion cu Balanta

22 Nov 2006, 00:21

Eu zic ca e o combinatie super, atunci cand balantele sunt cu adevarat hotarate ca nu este doar un fling si cand sunt suficient de mature si vor sa se aseze la casele lor.

Scorpionul o poate ridica mult pe balantza, si balanza il poate echilibra pe scorpion - eu stiu multe relatii super - plus ca amandoi sunt pur si simplu hooked on sex. tipele balanta sunt ocmplet potolite de un tip scoripn si sunt de obicei mega happy.

are cineva alta parere?

pinky

pinky

:)

18 Aug 2006, 13:00

am fost la mare si vreo 2 seri am avut parte de un scorpion. ah, ce bataie de cap! pe langa faptul ca a trebuit sa scot eu totul de la el, ca la un moment dat ma plictisisem, mai e si gelos ca naiba, cum dispaream 10 minute deja se bosumfla. in schimb am vorbit foarte mult si am ajuns la concluzia ca tot ca amici sunt mai buni, genul ala de amic cu care te mai combini la o petrecere ;) raman tot la taurasi si balante, sunt mult mai tari!

raluk

raluk

Prietenie doar, poate ceva atractie

19 Iul 2006, 23:51

De obicei sunt foarte buna prietena cu Scorpionii si in cazul unora recunosc ca a existat si o oarecare atractie + sunt oarecum magnetici

pinky

pinky

..

13 Iul 2006, 22:31

pai depinde, la mine nu a mers mai mult de 3-4 nopti pt ca eu ma plictisesc repede si mi-am dat seama ca o relatie serioasa ar fi imposibila, iar sex si iar sex nu merge la mine prea mult pt ca ma plictisesc si nu ma mai atrage persoana respectiva, iar de atasat nu era cazul... asa ca, mai bine prieteni sau 3-4 nopti :) de ce, tu ai rezistat mai mult?

raluk

raluk

pinky

12 Iun 2006, 13:44

Te rog mult detaliaza ideea - de ce nu merge mai mult de 3-4 nopti?

pinky

pinky

:)

12 Iun 2006, 13:07

da, si eu ma inteleg foarte bine cu scorpionii si scorpioancele ca prieteni/prietene, intr-un fel ne asemanam si ne completam destul de bine... ca relatii sentimentale insa, mai mult de 3-4 nopti nu merge, ca devine un dezastru gigantic :) cel mai bun prieten al meu este scorpion, si desi e departe de mine, e in state, inca ne intelegem super bine, mai vine vara in vizita si e super tare :)

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Ciudat

12 Iun 2006, 11:34

Sa spui ca Scorpionii sunt devotati, poate in prietenie o fi valabil. Cert e ca iubitii mei Scorpion numai devotati nu se puteau numi, mai degraba egoisti, self-centered, orice din aceasta gama. Ce sa mai spunem de profunzime in gandire?! Erau absorbiti total de punctul lor de vedere si nu puteau clar gandi asa per total.