Balanta & Taur

by: 
N-am crezut niciodata ca m-as putea intelege cu un Taur.Dar culmea,ma simt pe aceiasi lungime de unda cu un barbat Taur.

Eu - Balanta cu ascendent in Rac
El - Taur cu ascendent in Rac (ca mine)


Oare ascendentul face tot jocul perfect sau ... Venus sa ne dea intelegerea..sau ce o fi ?
Totusi ..aer cu pamant..nu credeam.
Ce parere aveti ?
 

tashulina

tashulina

Hmm

09 Apr 2009, 12:20

Sunt balanta si am avut o relatie cu un taur...nu merge, in principal din cauza felului diferit in care vad lucrurile...balanta este agitata, mereu in cautare de nou, mereu pusa pe schimbari...taurul, care e dependent de stabilitate si imobilitate, va fi ingrozit de asta..

pisi

pisi

Taur si balanta

16 Ian 2008, 13:02

Pai eu vad aceasta combinatie mai mult ca o prietenie decat ca o relatie de iubire, dar avand in vedere ca aveti acelasi ascendent, poate ca se va infiripa ceva si mai frumos decat e in momentul de fata.

Ambele semne zodiacala sunt guvernate de aceeasi planeta, Venus, de aceea va simtiti puternic atrasi unul de celelalt, dar pe termen lung, veti avea reactii diferite, veti astepta lucruri diferite unul de la celalalt.

Totusi, incearca, cine stie...
Succes. :)

miutacovaci

miutacovaci

taur&balanta de 17 ani

10 Oct 2007, 09:07

Au fost multi ani impreuna si au sa mai fie ,apar urcusuri, coborisuri,apar copiii care ne-au mai tinut uniti in momentele cind vroiam sa renuntam.TOTUL E CA FIFCARE SA STIE SA LASE CITE UN PIC DE LA SINE IN MOMENTELE CRITICE.sE POATE CA VENUS SA NE DEA INTELEGERE,TOTDEAUNA NE IMPACAM DUPA MOMENTE DE TANDRETE.