Balantele - dependente de cumparaturi?

by: katy
Eu sunt o balanta dependenta de cumparaturi, de lucruri frumoase si scumpe armonizate intre ele :). Voi cum sunteti? Credeti k suntem dependete d cump?
 

tashulina

tashulina

Nope

09 Apr 2009, 12:22

Uite, in privinta asta, eu nu ma regasesc in caracteristicile zodiei mele.

Cumpar doar cand am neaparata nevoie, si nu colind 100 de magazine pt asta.

Insa cand vreau ceva anume, acel ceva mi-l iau, nu ce imi poate sugera oricine altceva ca ar fi mai bun sau mai ieftin...

panterootza

panterootza

ma declar dependenta de cumparaturi..

21 Iun 2008, 12:37

accesorii,haine,cosmetice...imi place la nebunie sa ´´rascolesc prin magazine´´si sa ma intorc acasa cu ´´ceva nou´´...dar trebuie sa recunosc k nu pun mare accent pe lucrurile de valoare(aici nu ma incadrez in ¨´zodiac¨´)...imi plac hainele,dar,nu sunt dispusa sa dau 50 de euro pe o fusta,cand cu aceeasi bani imi pot cumpara 3!mai mult conteaza esteticul si cantitatea decat calitatea!oricum,in cel mult 3 luni ma plictisesc de ele si vreau altele noi!

nicoli

nicoli

..

29 Nov 2006, 23:57

da.. si io patesc faza cu opritu` asupra celui mai scump lucru din magazin.
nu sunt kiar aja shop-adictted.. doar cnd mi se pune pata

deea23

deea23

cumparaturi ai zis???

25 Mar 2006, 00:00

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
oricand, la orice ora!!!
:))

...

13 Feb 2006, 13:30

Sunt balanta,dar urasc sa colind magazinele.Toate femeile sunt innebunite dupa asta,eu nu suport sa merg din magazin in magazin.Imi plac lucrurile scumpe,de calitate si am si eu tendinta sa ma opresc asupra celui mai scump produs dintr-un magazin fara sa stiu ca are cel mai piperat pret.Sunt dependenta de lucruri scumpe,de tot ce e frumos,dar nu imi place sa merg eu sa le cumpar.Le comand pe internet,pt ca nu imi place deloc sa colind magazinele.

adana

adana

sportul preferat al balantzelor..

12 Feb 2006, 22:47

sunt adepta cumparaturilor,atunci cand sunt
intr-un magazin si am la dispozitia mea bani cat pt o luna intreaga...ma simt in al noualea cer...e minunata viatza la cumparaturi si in primul rand te relazaeaza enorm...cel putzin pe mine:))

pinky

pinky

daaaa

08 Feb 2006, 13:02

eu sunt total dependenta de cumparaturi... de-aia nu plec niciodata singura la cumparaturi, imi iau pe cineva care sa ma opreasca la timp! si nu stiu cum fac, dar pe cuvantul meu ca imi plac numai chestiile scumpe... si fara sa vreau, pur si simplu ma opresc la cea mai scumpa chestie din magazinul respectiv :D