Barbatul Leu - cum il faci sa fie fidel?

by: raluk
Am vazut o sumedenie de barbati Leu care nu sunt fideli si am mai ridicat aceasta problema pe forum si pana acum. Nu pot spune, bineinteles, ca totul se datoreaza zodiei, dar o anumita cauza tot exista. Ce ziceti? Poti sa faci un leu sa iti fie fidel..? Si cum anume? Mie una mi se pare ca e aproape imposibil... mereu va exista una mai frumoasa, mai tanara, mai cu bani si bineinteles asta inseamana ca mereu va fi tentat sa fuga dupa alta :) Asa ca cum il tineti pe domnul Vanator acasa?
 

talent

talent

:D

28 Nov 2006, 17:37

da,corect....leii sunt fideli daca stii sa-i pastrezi langa tine si sa ii faci sa se simta importanti....pt ca unui leu ii place sa-l lauzi mereu..:D:D da cui nu-i place?!

n3cr0

n3cr0

rutina e de vina

18 Sep 2006, 11:56

nu e delok greu sa faci un leu fidel (e adevarat ca mai calcam stram da na ..)
prima data suntem noi de vina de ca vrem schimbarea meniului dar a doua oara suntetzi voi fetelor ...
shi asta pt ca doamne am pus "gheara pe el" shi apoi uitatzi sa mai punetzi un lemn in soba sa se mai intetzeasca focu shi rutina ne face sa zburdam pe alte meleaguri (opinia imi apartzine shi nu vb in numele celorlatzi lei)

mata

mata

Buna intrebare

12 Sep 2006, 13:56

Si eu sunt de aceeasi parere cu tine,si eu am intalnit multi "lei" si este foarte greu sa-l ti doar pt tine.Leii apreciaza tot ce e frumos,asa k in primul rand ar trebui sa te ingrijesti tot timpul,sa fi intotdeauna cea mai frumoasa din incapere.Tot leii sunt si niste fiinte foarte curioase si deschise catre nou,asa k ar trebui sa-l surprinzi mereu cu ceva nou si sa fi deschisa in vorbire si in gandire...restul vine de la sine.Astea sunt niste mici trucuri care le-am invatat in timp si chiar dak inca o sa se mai uite dupa altele poti fi sigura ca nu o sa te uite niciodata si pana la urma tot la tine se va intoarce.Pana la urma unde e mai bine ca acasa!?