Barbatul Leu

by: sqmpy
Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat 2
ati avut vreo experienta cu vreun barbat leu? eu sincer nu il inteleg....a trecut o perioada bunicica de cand nu am mai avut o relatie stabila pentru ca imi doream libertate, nu vroiam sa "ma leg" ca sa zic asa si sincer, nici nu a aparut persoana care sa ma faca sa imi doresc ceva mai mult....si cand a aparut.....poc! degeaba :))
desi mi-a dat de inteles ca ar vrea ceva si s-a purtat foarte frumos cu mine.....cand a fost momentul, a dat inapoi. nu mai stiu ce sa inteleg. am stat ore-n sir si am povestit, noti intregi....mi-a trimis sms-uri, am iesit in oras, ca sa zic asa....s-a aratat interesat, dar bineinteles ca nu a facut nici un pas concret...si cand am fost eu cea care a facut pasul, a dat inapoi fara nici o explicatie1 nici macar sa imi spuna ca am inteles totul gresit si de fapt el nu vrea nimic de la mine....nu mai stiu ce sa cred....poate reusiti sa ma lamuriti voi.poate chiar nu a vrut nimic omul,dar era corect sa imi spuna, nu sa ma lase asa in ceata :|
 

thepau

thepau

nu pe termen lung!

09 Iun 2009, 14:00

Citisem undeva ca barbatul leu este genul pe care foarte multe vor sa-l obtina, dar foarte putine mai vor sa-l pastreze, dupa.
Eu leu, el leu, a durat o luna, concluzia ar fi putin, dar intens. Relatia leu-leu, desi cei doi au foarte multe in comun si se admira reciproc, nu merge pt ca au aceleasi dorinte si asteptari, pe care trebuie sa le si satisfaca cineva si niciunul nu ar fi dispus. In plus, e o permanenta concurenta, se "bat" din motivul: "care sa stea mai mult in lumina reflectoarelor".

anotherme

anotherme

sqmpy

17 Feb 2009, 10:31

am o experienta cu un leu de 8 ani si sincer nu sunt chiar asa de multe lucruri de care as putea sa ma plang la el , inca ma mai face fericita , inca mai are momente cand ma surprinde ca la inceput si intr adevar orgoliul ii este mai mare decat iubirea si se lasa condus de el , dar la asta suntem amandoi buni si eu fiind tot o leoaica :) sfatul meu este sa l ingnori sa nu i mai dai de inteles ca il doresti asa de mult si o sa vezi atunci cum instinctul lui de vanator se va declansa , pentru ca asta e una din calitatile lui .. atunci cand isi doreste cu adevarat pe cineva ii va face curte fara nici un fel de compromis ., dar lasa l sa te doreasca :)) bafta !!

ema21

ema21

hmmm

15 Sep 2008, 15:56

stii cum e, depinde si de tine...pt mn barbatii leu sunt cei mai interesanti.am avut o experienta cu unul si vreau sa zic ca mi-a intrecut asteptarile...stiu cum sa se poarte cu o femeie.este de asemenea adevarat si faptul ca sunt cam afemeiati, dar in momentul in care isi gasesc jumatatea sunt constanti.nush ce sa zic, eu sunt tot leu si prob d-aia ne-am inteles pt ca eram aceleasi firi...nu te astepta sa iti spuna cea concret vreodata ;)) fa un picutz pe indiferenta, da-i raspunsuri din care nici el sa nu stie ce sa creada si o sa se skimbe situatia...ah si inca ceva, nu le place sa fie sufocati,lasa-i libertate (nu prea multa ).bafta multa ;)

mikastes

mikastes

barbatul leu

15 Sep 2008, 12:19

nu pot sa cred ca mai este cineva in situatia mea!eu chiar l-am intrebat ce are de gind cu noi(a trecut 1 an si noua luni de cind suntem impreuna)si mi-a raspuns ca deocamdata asta este.iar daca am insistat pe un raspuns mai clar mi-a raspuns ca "fortez nota".si sa hotarasc eu daca ma multumesc cu atit.
si atunci cine este pe dos: eu, el sau zodia( leu)?

andreea_mandra

andreea_mandra

nu cred k are legatura cu zodia

15 Sep 2008, 09:01

de obicei,barbatul leu, este o persoana impulsiva din fire,dar si foarte pretentioasa.Chiar nu cred k este vorba de vreo incompatibilitate zodiacala. Poate k ii este teama de o relatie, sau poate, cum ai spus si tu,nu-si doreste nimic cu tine.Este adevarat k ar fi trebuit sa-ti spuna asta,dar totusi,poate nu vrea sa te raneasca.Incearca sa intelegi ce vrea fiind atenta la faptele si actiunile lui.analizeaza-l,daca ai ocazia, si da-ti seama daca te vrea sau nu cu adevarat.sunt sigura k vei reusi sa intelegi ce se petrece de fapt.succes