Barbatul Scorpion - este vreodata multumit in love?

by: mini
uite am un tip scorpion in preajma de multa vreme. am fost la un momentan dat combinati - vreo 5 zile si a fost doar vorba de sex si apoi eu am pus capat - suntem prieteni faorte buni si foarte apropiati.

stiumulte despre el, paote mai multe dcat oricine si imi spune multe despre relatiile lui. ceea ce ma intriga este faptul ca pur si simplu nu este niciodata multumit in amor. toate au un defect , toate au cusururi.este incredibil omul, pur si simplu incredibil. oricum,ceea ce chiar nu imi place deloc la el este faptul ca inca ma mai tachineaza, mereu imi face aproporui si daca flirtez si eu cu el imi taie macaroana. ce vrea de la mine?
 

ana68

ana68

Tantricday...

05 Dec 2006, 09:55

Nu te supara pe mine ca zic....dar zau ca m-ai pierdut pe drum si m-ai bagat total in ceata cu explictia ta....Sorry,da' pe mine nu ma duc neuronii sa intelg ce ai vrut sa spui...asa ca te rog da-mi si traducerea!

tantricday

tantricday

gemenii..eterna dualitate

29 Nov 2006, 13:26

Se referea la faptul ca zodi agemenilor este simbolul astrologic al legii dualitatii , al oscilatiei permanente intre opusi. ESte in analogie cu elemntul subtil aer din caer face parte un alt reprezentant al pendularii (dar fat de un punct de echilibru) si anume frumoasa balanta (de aceea la donna e mobile)

ana68

ana68

Mini...

29 Nov 2006, 08:28

Draga mea...daca "sfaturile" mele ti-au prins bine,ma bucur mult pentru tine...Sper sa te ajute si sa ai parte de dragoste multa!
N-am inteles ce ai vrut sa spui cu "pacat ca sunt gemeni"...

mini

mini

Ana

22 Nov 2006, 20:38

Hi. Super misto sfatul tau. I will definitely keep it in mind. :) Multumesc din suflet. Chiar cred ca se aplica si in cazul lui si o sa incerc sa fac o alegere.

pacat ca sunt gemeni =)) si nu este asa de usor

ana68

ana68

Mini,

22 Nov 2006, 08:32

Nu-s barbat,dar sunt scorpion...si din caracteristica gebnerala a scorpionilor iti spun ca scorpionii sunt perfectionisti,atenti la amanunte,detalii...iar legat de sex...cum scorpionii sunt oamenii extremelor,foarte rar aleg calea de mijloc...pot sa iti spun,cel putin in cazul meu....daca nu e loc de preludiu e rapid,gandindu-ma doar la satisfactia personala,iar daca e loc si de giugiuleala inainte de...sti tu...pai e si mai bine si sunt foarte atenta la detaliile care ma fac sa ma simt bine ,de genul:un parfum cu un miros care-mi place,o floare,chiar si un tricou anume,cearceaf intins frumos pe pat...amanunte care poate unora li se par aiurea...
Ce vrea de la tine?Pai mai nimic...poate doar ca orgoliul lui de mascul a fost ranit prin abandonul tau,chit ca sunteti cei mai buni prieteni...Un scorpion care e refuzat si abandonat sufera ca un caine,fara a se exterioriza sub nici o forma,pentru a nu da satisfactie "adversarului",in schimb intzeapa la greu,ceea ce face si el cu tine....acele tachinari.Zi merci ca sunteti prieteni si doar te tachineaza,ca nu ati fost amanti in toata regula si apoi sa-i fi dat flit...hehehehe...nu zic ca te-ar fi strans de gat,Doamne fereste!...numa' ca ai fi avut parte de o razbunare din partea lui...cam ciudata.Scri ca mai filtrezi uneori cu el...pai nu merge asa:ori e alba ori e neagra...adica ori o puneti si sunteti un cuplu,ori il lasi in pace si stabiliti o relatie platonica...Chestia cu taiatul macaroanei..o recunosc ,ca si eu fac la fel:glumesc,flirtez(vorba ta) cu sotul meu,dar cand se apuca el sa-mi faca avansuri...imi moare muschiu',vorba aia...si ii spun sa inceteze ca ma enerveaza...
Oricum,daca ai sa reusesti sa intelegi perfectionismul asta al scorpionului tau...o sa-i prinzi gustul si o sa vezi ce scantei ies in pat,asta in cazul in care te hotaresti sa mergi mai departe cu el.Daca nu...ramaneti prieteni si confesori si atat,incearca sa renunti la avansurile fara finalizare pe care i le faci...
Iti doresc numai bine si sa fi iubita!