Berbec - Balanta

by: raluk
In cazul meu (sunt Balanta) este o atractie aproape fatala, generata probabil de faptul ca sunt semne opuse si firi la fel de opuse. Ma inteleg super cu femeile Berbec si ador sa lucrezi cu Berbecii (eu ii domolesc pe Berbecii cu care lucrez si ii ajut sa ia o pauza sa mai si gandeasca un pic, iar ei ma fac sa devin mai dinamica, sa vreau mai mult de la mine, sa dau ce am mai bun). Am cunoscut si cativa tipi Berbec si m-a atras intr-un fel duritatea lor de a se exprima, modul necizelat si brutal de a-si exprima sentimentele in forma cea mai cruda.

Ce parere aveti despre relatiile Berbec - Balanta?
 

raluk

raluk

Cam asa

15 Iun 2006, 02:09

Sunt de acord cu tine. De obicei sunt atrasa ca un magnet de tipii Berbec. Multi dintre ei mi se par de-a dreptul imbecili, dar asta nu inseamna ca nu sunt atrasa de ei. Mai ales de modul crud de isi exprima gandurile si sentimentele, de increderea in sine, de duritatea lor... :) Si de felul grabit si agresiv din conversatii :)) Am si multi prieteni si prietene in zodia Berbec si mi se par oameni fascinanti chiar daca avem putine in comun.

raluk

raluk

@nc@

14 Iun 2006, 11:22

:))) Dap, cam asta simt si eu relativ la Berbeci, simt ca au exact ceea ce imi lipseste mie. In principal, initiativa si multa energie si mi-o transmit si mie din fericire

mhhhh....

12 Iun 2006, 20:17

Eu m-am indragostit de un Berbec,pt ca ..am gasit la el exact ce imi lipseste mie.Ambitie,perseverenta,hotarare.
El a gasit la mine,exact ce ii lipseste lui si uite asa relatia este excelenta.:))
Se potrivesc ...zic eu..o balata cu un berbec.
Aerul se combina cu focul.Focul nu s-ar putea mentine fara aer.
Atractie din toate punctele de vedere. ;)))