Capricornii!!!

by: onutzz
Ce parere aveti de capricorni?Cum vi se par?
 

camy_doll

camy_doll

...

16 Iul 2009, 09:30

bine ai zis...punem suflet...luam teapa....intram in depresie...nu uitam si asta uneori ne tine in loc sau in trecut...ramanem marcati de eveniment si suflam si-n iaurt....toate duc la neincredere,fixism si pesimism :-s

amarenna87

amarenna87

capricornii!!!

25 Sep 2008, 00:04

Mi-e de ajuns sa cunosc o singura persoana in aceasta zodie,sunt persoane cu care se poate discuta despre orice, extrem de sufletiste.

lerato

lerato

inca unul

24 Iun 2006, 09:09

se ataseaza repede ... cauta prieteni pentru a cunoaste cat mai mult daca are un prieten incearca sa-l cunoasca nu'l va tine doar de prieten , sunt osor de lasat "prostit" dar el invata din fiecare si asta e tot ce-si doreste de la tine si odata ce l-ai "prostit" ... a plecat dar a si invatat si nu se va mai repeta that way cu next ones

tot un caprikorn

04 Apr 2006, 01:15

as putea sa spun ca un caprikorn se atasheaza prea ushor de "prieteni" shi dupa ce patzeshte de 2 3 ori sa ramana cu ochii in soare se va transforma intr-o stanca ce va fi foarte greu de mutat din lok adika va fi o persoana pesimista ce va evita sa se atasheze de cineva pentru ca mai apoi sa fie uitat de acel cineva shi sa ramana iar cu remushcari de aceea un caprikorn poate sa fie mai putin maleabil in unele situatii|parerea mea..

blondy_boy

blondy_boy

Buna Fetelor!

15 Mar 2006, 20:42

Mai intai vrea sa va salut pt ca acesta e primul meu post pe forum-ul vostru.
De unde sa incep... Eu sunt capricor.De un an de zile am o prietena care este in zodia fecioara. Ce m-a atras la ea? In primul rand fizicul(ca sa ma laud putin va spu ca e manechin).Asta s-a intamplat in prima zi.A doua zi am vazut-o imbracata in roz si pot spune ca am ramas innebunit dupa ea(eu innebunesc atunci cand vad o fata in roz).Am facut rost de nr ei de tel. si restul cred ca vi-l imaginati ca doar sunteti destepte.Am trecut amandoi prin destule(mai ales invidia unora ce pun bete in roti) si multi ne spun ca nu au mai vazut un cuplu asa de fericit. Deci se poate numai daca sentimentul de iubire este de ambele parti.

alexandrina101

alexandrina101

capricorn-fecioara?

18 Feb 2006, 18:07

cum se inteleg?eu nu-l inteleg.

inofensive_girl

inofensive_girl

Ca un capricorn ce sunt...

08 Feb 2006, 23:37

pot sa va zik ca e tare aiurea sa fii capricorn..nush` cum e sa fii alta zodie :)) da capricorn e aiurea..intr`adevar suntem prieteni buni doar daca ne place de o persoana..insa nu cred ca asta fac doar capricornii..cine ar putea fi prieten cu cineva pe care nu-l place?
Capricornii sunt fire prea complicate as spune eu..din proprie experienta...intram in dileme si apoi ..nu stim cum sa mai iesim...ne place sa ajutam pe cine putem...si cu riscul de a ma repeta...ne place sa ne complicam viata cam mult ..si din pacate...cateodata degeaba (asta a fost asa...o scurta autocaracterizare)

meonlyme

meonlyme

%

08 Feb 2006, 19:19

Si eu zic k is prietenii fff buni,prostia lor e k pun prea mult suflet,si iau tzapa pe urma..am dreptate,capricornilor ? desi uneori is fff incapatzanatzi..dar sunt ffff sufletisti .. :(

raluk

raluk

Prieteni buni, dar prea conservatori

03 Feb 2006, 23:06

Sunt niste prieteni buni si destul de simpatici. Mereu gasesti ce sa discuti cu ei. Daca nu te plac ei din prima insa, este degeaba. Nu prea ai sanse sa ii faci sa te placa. Sunt un pic prea conservatori pentru gustul meu si prea disperati cu munca.