ce cred femeile despre caprikorni?

by: 
da vreau o parere sincera plz...
 

lerato

lerato

placinta_de_mere

31 Mai 2007, 06:10

placintutza amarutza :)) esti cam ranita :) odata ce arunci cu o asemenea descriere :))

nu ma mir :)
Advice ... capricornii nu sunt pt tine :)

placinta_de_mere

placinta_de_mere

Niste fraieri

12 Mai 2007, 00:04

Plini de fitze dar prosti de put in ceea ce priveste relatiile. Am vazut si gaini mai pe faza!

mini

mini

Capricornii

20 Nov 2006, 15:33

Mi se par niste barbati adevarati care sunt greu de cucerit dar, o data cuceriti, sunt chiar minunati.

lerato

lerato

:))) Raluk

29 Iun 2006, 02:01

Good luck Raluk daca te va place fa-l gelos dupa care se deschide el singur .... ai sa ramai uimita de ce o sa scoata din el :)) .. oh + ca se joaca cam mult ... ai place sa fie gelos sometimes si incerca la randul lui the same sa vada cum reactionezi daca devii geloasa va sti ca al iubesti ... deci va incerca np e greu sa-i castigi increderea well cam pt toate zodiile suna la fel i guess

raluk

raluk

:)

26 Iun 2006, 11:41

Ok o sa incep sa caut un Capricorn ca sa fac studiu de caz :))) Nu chiar nu prea m-a pasionat nici un tip din zodia asta. Mi se par prea conservatori, prea workaholici, etc. Plus k eu sunt Balanta si nu este combinatia ideala ca sa zicem asa.

lerato

lerato

nu cea mai frumoasa :)

24 Iun 2006, 08:59

nu trebuie sa fie cea mai frumoasa :) poate cea mai greu de cucerit ,daca aia frumoasa e o femeie usoara ... not smart ... mai bine sta singur si o va ocoli ,are pretentii mari da ... dar ofera mult ,gaseste foarte gre ... ceea ce vrea si prefera sa astepte ,infideli? cam rar atunci cand nu iubesc da ... dar cand iubesc nu mai vad altele numai pe tine

raluk

raluk

Infideli

12 Iun 2006, 10:40

Eu cred ca sunt deosebit de infideli. Sunt narcisisti si foarte orgoliosi si orgoliul ii face sa isi doreasca musai cea mai frumoasa tipa alaturi de ei :) si cand apare una mai frumaosa, o vor pe aceea si o uita pe cea veche.

alexutza2217

alexutza2217

raspuns

13 Apr 2006, 15:31

sunt deosebiti,rabdatori ,interesanti,dar se hotarasc mult prea greu si ezita.pierd mult cu asta si au inertie mare la schimbari. si crede-ma sunt sincera!