Ce este atragator pentru Capricorni?

by: raluk
Cum atragi un Capricorn?
 

iulia_iulia

iulia_iulia

da

16 Oct 2007, 19:56

foarte bine soaptaa!...
ai surprins exact ce trebuia , dar
mai e ceva ...
pasionali, nu ?

soaptaa

soaptaa

cum ii atragi? greu de spus...

16 Mai 2007, 15:54

Fiecare om e unik..dar sunt anumite trasaturi care se intalnesc la o maja de oameni..ei tanjesc dupa putere..vor sa controleze, sa domine intr-un mod foarte subtil, au o replica care le suna in minte,ceva de genu: "Stiam eu"..adica au mult orgoliu si sunt incapatanati. pe de alta parte, acorda respect,au demnitate si multa caldura umana..sunt doar cateva constatari preluate din relatia cu sora mea si fostu meu prieten, cat si o cunostinta mai veche..!

nightwish

nightwish

f.bine diosa !

24 Apr 2007, 10:02

exact cum ai spus, ne plac banii dar sa fie castigati de noi, ne place sa detinem puterea. Referitor la o replica ce s-a postat: nu ma consider o traditionalista, imi plac oamenii sensibili, cu simtul umorului, optimisti,veseli, urasc stereotipia,monotonia.

diosa

diosa

am uitat

06 Mar 2007, 11:57

Apropo sunt Capricorn, deci e sursa sigura.

diosa

diosa

Sa va spun eu ceva despre banii capricornilor

06 Mar 2007, 11:55

Unui capricorn ii plac intradevar banii, dar sa fie ai lui, castigati de el. Nu ii place sa depinda de alti, in special daca e vb de bani.
Capricornului ii place sa detina puterea de a decide si il atrage sinceritatea si sensibilitatea.

mini

mini

Hmmm

20 Nov 2006, 16:28

Nu prea suna bine Capricornii astia dupa cum ii descrieti voi - cauta doar situatie materiala si isi numara banii sub patura.

Ma rog, nu sunt prea incantata de ce spuneti voi pe aici. Mie mi se pare destul de ok un Capricorn la casa omului. Chiar mi se par pasnici, sensibili si foarte empatici. Si cel mai important ar fi faptul ca sunt foarte constanti.

pisi

pisi

l-ai calculat si aici pe site,

11 Apr 2006, 15:16

ca daca ai fi fost varsator, te placeam din prima ! :D lol lol
Pt tine e mesajul, k2 (cadoi ) !

ascendentul ???

05 Apr 2006, 21:07

crede ca in varsator daca nu am calculat eugreshit...

pisi

pisi

K2,

04 Apr 2006, 23:06

pe ce ai ascendentul ? :)

shi..

04 Apr 2006, 18:06

no sa vezi niciodata un capricorn(la barbati ma rtefer) sa fie ademenit de mai shtiu eu ce vaduva bogata shi singura ... total eronat deoarece o pentu el sa stea la cheremul altora e o umilire | cel putin asa sunt eu..

greshit total...

04 Apr 2006, 18:02

un caprikorn vrea ca familiei lui sa nu-i lipseasca nimic shi de aceea uneori vor fi cam ocupati sa faca bani sau vor fi cam zgarciti in anumite situatii
ei sunt doar prevazatori capisci?

cine cauta un caprikorn pe forum???

04 Apr 2006, 01:03

uite ma aici sunt gata sa raspund la orice intrebare legata de caprikorni :) bay the way un kaprikorn nu e pretentzios lui ii place sa fie "vanat" asa ca ia-ti armele din dotare shi la treaba...:D

onutzz

onutzz

Hmmmmm

12 Feb 2006, 20:44

Fetelor nu sunt chiar asa baietii capricorni si eu sunt capricorn si sunt inconjurata de baieti capricorn si pot spune ca sunt sensibili, luptatori, orgoliosi si putin traditionali insa au o inima mare mare.....

blueangel

blueangel

capricornii sunt cei mai traditionalisti

11 Feb 2006, 02:57

Pot spune ca am ajuns sa stiu capricornii dintr-o privire.
Cat priveste ce ii atrage.Ii atrag femeile discrete, sensibile,cuminti si gospodine(daca ii gatesti l-ai dat pe spate); a da...si daca se poate si cu ceva situatie materiala:))

pinky

pinky

:)

08 Feb 2006, 13:00

tare as fi si eu curioasa sa vad un capricorn pe forumul asta... eu pe al meu l-am atras prin faptul ca sunt vesela si mereu zambitoare si plina de viata, mi-a mai zis ca l-am atras si prin felul meu de a ma imbraca, am eu un stil mai aparte... basicly prin tot ce era diferit fata de el...