Ce joburi se potrivesc Gemenilor ?

by: pisi
Inspirata fiind de un alt topic de la Balanta, m-am gandit sa va intreb ce joburi credeti ca se potrivesc Gemenilor ? :)
Inceputul il fac cu mine ca o Geamana ce sunt : am facut liceul la sectia de chimie-fizica, am crezut ca chimia mi se potriveste ca o manusa, am realizat pe parcursul facultatii ca nu este asa, am terminat-o, dar acum fac ceea ce-mi doresc sa studiez de mult, si anume, Sociologia ! Stiu ca nu este o slujba banoasa, dar este un job care imi va aduce mari satisfactii, deoarece iubesc contactul cu oamenii si imi place sa-i ajut , si imi place sa cunosc omul in general...
Iubitul meu este si el la randul lui Geaman, a terminat Electronica( asta isi dorea sa faca de mic copil ),este priceput si la software, si la hardware , dar si la ... nu radeti, psihologia omului, pe mine ma surprinde cu simtul lui fin de observatie, de-a dreptul neobisnuit pt un barbat ! Si da, are contact cu persoane la nivel inalt, stie cum sa vorbeasca cu cei care ii sunt clienti, si nu numai , cred ca ar fi fost si un bun diplomat ! :))
Voi ce parere aveti, ce joburi sunt potrivite pt Gemeni ? :)
 

minettekamina

minettekamina

kopvio

29 Sep 2007, 16:16

Cat de aspru sunt criticati gemenii!!!Doar pt ca sunt diferiti si interesanti!Sunt geamana :P

pisi

pisi

M-am uitat la ce scrie

05 Apr 2006, 16:29

pe site ca li s-ar potrivi Gemenilor, si sunt de acord cu toate cele scrise de voi, adica ,imi place sa scriu, imi place sa comunic cu oamenii, imi place sa fiu la curent cu tot ce e nou si sa fiu informata, dar am observat ca mi se potrivesc si mai bine cele scrise la rac, racul fiind ascendentul meu !
Asa ca, nu va mai inghesuiti sa raspundeti pe aici !:D
Am glumit, desigur , Gemenii sunt o zodie neinteresanta , duplicitara, perversa etc etc !
Sper cu ultima afirmatie sa fi desteptat oaresce Gemeni !:D
Astept pareri contra !

deea23

deea23

job

24 Mar 2006, 23:59

sigur comunicare si realtii publice. sunt foarte sociabili. prietenul meu e geaman. avem impreuna o firma. el se ocupa de clienti...iar eu iau notite:)). sigur la asta se pricep cel mai bine.