Ce puteti sa-mi spuneti despre barbatii Rac?

by: wonderland
as vrea sa aflu cum sunt pe plan sentimental
 

alina_13

alina_13

Rac

10 Feb 2018, 02:48

Desi zodiacul spune ca sunteti compatibili si va potriviti, nu e intotdeauna asa... Chiar daca doi oameni sunt compatibili, probabil nu au aceleasi planuri pentru viata la acel moment. Gandesc diferit, au avut parte de experiente diferite care i-au schimbat/marcat in vreun fel. Cu toate ca zodiacul ne spune ce zodii sunt compatibile sau nu, se spune si ca opusii se atrag.
Daca vrei sa aflii mai multe despre zodii o poti face aici: https://www.steahoroscop.ro/

Caracteristicile zodiei Rac sunt:
Acest semn cu apă este asociat cu Luna. Cei născuți sub această zodie sunt foarte sensibili și valorile lor sunt legate strâns de familie. Nu ai nevoie să lupți și să câștigi, sunt de cele mai multe ori cu capul în nori, sentimentali, cu multe fantezii și de aceea nu pot fi lideri de companii.
Cei născuți sub această zodie nu sunt egoiști și încearcă mereu să își ajute prietenii. Nu sunt angajați entuziasmați deoarece au o înclinație spre confort. Compensează acest minus prin înțelegerea și memoria lor bună.
Mai multe puteti citi pe: https://www.steahoroscop.ro/

anabatr

anabatr

Interesant

16 Aug 2017, 14:28

Am un amic care e in zodia rac si a zis ca e cam pretentios dar apoi am descoperit mai multe de pe net care s-au dovedit a fi adevarate. gasesti pe www.zodiacool.ro multe informatii despre personalitate si dragoste la orice zodie..si sunt si pentru barbati si femei. mult succes

dificili

26 Sep 2013, 12:34

eu am un prieten in zodia racului si are o viata sentimentala dezastruoasa... nimic nu-i convine...

sunshine84

sunshine84

hmmm

07 Dec 2012, 10:58

eu te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la zodii, eu am observat de-a lungul anilor ca sunt doar cateva caracteristici generale care chiar se aplica la fiecare zodie in parte, insa restul tine de educatie, anturaj, clasa sociala...etc :)

astrovesta

astrovesta

Raci si...Raci

06 Dec 2012, 16:47

E plin internetul despre cum sunt barbatii Rac pe plan sentimental, dar asta nu inseamna ca e valabil si pentru Racul tau. Cel mai bine poti afla, fara contact direct si in timp, oferind datele lui de nastere.