compatibilitati berbec

by: jasmy
Berbec-leu;o intalnire senzationala de suflete pereche plina de lumina,energie si forta.O combinatie cum nu se poate mai buna,aceleasi preferinte si chiar acelasi stil.
Berbec-sagetator;o relatie care poate fi buna si durabila,doua focuri o singura pasiune,comunicarea este aproape perfecta si plina de dragoste pentru ca se inteleg unul pe altul.
Berbec-gemeni;o uniune excelenta,o viata palpitanta intensa din punct de vedere sexual si cu sanse de a fi durabila.
Berbec-rac un cuplu total nepotrivit din toate punctele!
Berbec-capricorn;numai cu foarte multe compromisuri si multa rabdare se poate rezista impreuna,punctele de vedere si modurile de viata sunt diferite ca de la cer la pamant/
Berbec-pesti;un cuplu reusit doar din punct de vedere sexual,temperamante atat de diferite.

 

dia21

dia21

compatibilitati berbec

28 Nov 2006, 22:28

Compatibilitati zodii:
Berbec - Fecioara
Berbec si Fecioara, Foc si Pamânt. Nu-i asa ca toata lumea ti-a zis sa-ti iei gândul? Ca n-aveti ce cauta împreuna? Ca si cum tu n-ai sti! Daca relatia ta cu o Fecioara merge, înseamna ca ai depus ceva eforturi de schimbare si ai facut mai multe compromisuri decât îti place tie în mod normal.

Sa le luam pe rând.

Fecioara este meticuloasa, muncitoare (ca si tine), dar fiecare are moduri atât de diferite de a se exprima si de a privi lumea! Fecioara se scoala frumusel de dimineata si stie exact ce o sa faca la 9 :15 sau la 15 :30, iar daca nu reuseste sa-si termine munca, este ca jucariile alea cu cheita, se tot învârte si se învârte si se învârte pâna reuseste sa ajunga unde vrea. N-are nevoie de un sef care sa o împinga de la spate : ambitia ei este de ajuns pentru asta.

Fecioara sa-si dezamageasca prietenii sau sa nu faca ce-a promis? N-ai sa vezi! Aproape ca traieste pentru a-si tine promisiunile. Tu ai privirea de ansamblu, ai mai mult curaj si esti mai bun în relatii si conexiuni. Fecioara are o pasiune pentru detaliu si organizare. Alaturi de o Fecioara, daca vei reusi sa te schimbi într-atât încât relatia sa mearga, vei deveni mai puternic, vei avea sanse mult mai mari sa-ti vezi visele împlinite (Focul initiaza proiectele, dar Pamântul le sustine).

mini

mini

Sa inteleg ca esti Berbec si ai probleme

24 Nov 2006, 14:07

ca nu iti gasesti sufletul pereche. uite mie mi se pare foarte ok un cuplu de genul berbec cu gemeni si si stiu si foarte multe astfel de combinatii. Mi se pare super ok si Berbec cu Leu.