Credeti ca merge o relatie intre o scorpioanca si un geaman mai nastrusnik?

by: soaptaa
Am o relatie cu un geaman de 2 luni..pana acuma am avut atatea dificultati in comunicarea verbala..pt k modul meu de a vedea lucrurile e mai profund,mai conservator, iar el e libertin..desi inteleg aceasta inclinatie spre a fi liber, a iubi liber, a simti liber, eu sunt mai posesiva si mai geloasa, fapt pt care mi-e greu sa accept aceasta libertate a lui..am impresia ca el traieste dupa propriile sale reguli..!o inteleg, dar mi-e greu sa o accept! voi cum vedeti lucrurile?
 

ana68

ana68

Si mai adaug dupa un an

17 Sep 2008, 15:33

Pe langa firile diferite si pasiunea scorpionului...superficialitatea geamanului e greu suportata de scorpion...la scopion nu prea merge cu linii de mijloc...ci cu alba sau neagra,ori geamanul se apuca de una,o lasa,incepe alta,o lasa si p-aia...plus ca e cu fundul in doua lunte,mai mereu...
Revin la oile noastre:daca ai puterea de a trece cu bine de suparare si ai nervii tari...go for it!

julya_ionescu

julya_ionescu

nu cred ca va merge

01 Feb 2008, 16:33

Scorpionul este mai pasional decat Geamanul si mai misterios.

paranoia

paranoia

Dificili...

17 Nov 2007, 06:59

Atragatori...dar...dificili si afemeiati...

vali77

vali77

pt SOAPTAA

29 Aug 2007, 23:38

buna,sant o scorpioana casatorita de 7 ani cu un geaman,si dupa parerea mea ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a merge mai departe in relatia asta,santem doua personalitati total diferite ,daca crezi ca stai bine cu nervii da-i inainte si multa bafta iti doresc

ana68

ana68

...

15 Mai 2007, 10:04

Merge atat timp cat exista comunicare si toleranta din partea ta...Accepta-l asa cum e,cu bune si cu rele si nu incerca sa fi seful in casa,fiti pe picior de egalitate.
Eu traiesc de 5 ani cu un geaman,sunt scorpion si chiar daca mai ies scantei,ca in orice familie,zau ca nu l-as da pentru nimeni altcineva.