Cu ce zodie se inteleg leii la pat?

by: raluk
Leilor de pe forum , impartasiti-ne cu ce zodie va intelegeti cel mai bine la pat.
 

rusu_4u2007

rusu_4u2007

eu votez pt...

09 Feb 2009, 23:12

gemeni sunt cu adevarat buni..))cel putin in cazul meu

raluk

raluk

Sex CV

04 Apr 2006, 13:28

Mama ce sex CV succint ne-ai prezent momo

Probabil ca intr-adevar conteaza multi factori. Totusi mi se pare ca temperamentul sexual al unui om este mult determinat de zodie.

momo

momo

conteaza atractia

02 Apr 2006, 14:44

Sunt leoaica si am avut experiente cu gemeni, rac, scorpioni, fecioara, sagetator, pesti, berbec. Orgasm am avut numai cu rac si pesti. De gemeni am fost super indragostita, dar la pat n-am fost niciodata multumita. Cu scorpionul si fecioara a fost dezastru. Cu berbecul a fost o singura data si tipul era prea excitat, iar cu sagetatorul chiar daca n-am simitit nimic fantastic, conditiile au fost mai "speciale" si de aceea as mai incerca cu alt sagetator. Cu pestii a fost super, cu rac tandru si bine, desi nu eram indragostita. Deci cred ca sunt foarte multi factori la mijloc, plus atractia dintre cele 2 persoane.

anddreea

anddreea

chiar conteaza

25 Feb 2006, 03:06

sa stiti ca si pestii sunt super la pat. Chiar intuiesc bine nevoile partenerei. Nu ma asteptam.Insa racii sunt super. Te incing rau de tot si chiar nu le poti spune nu. astia da.

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Chiar asa?

19 Ian 2006, 21:36

Eu am auzit Leoaice mandre de Varsatorii lor la pat.

chris

chris

Bleah bleah cu varsatoriii!

06 Ian 2006, 12:51

Cum e si titlul: si zau daca nu am incercat toate!

honey

honey

In pat

12 Dec 2005, 11:50

Intradevar, Scorpionii sunt the best. Merg insa si Berbecii, si Leii.

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Ok, se retine

14 Sep 2005, 10:39

O sa incerc si eu niste Gemeni, nu de alta dar tocmai am trecut printr-o despartire, trebuie sa ma vindec cumva....Apropo fetelor, sa nu va incurcati niciodata cu tipi pentru care calculatorul este centrul Universului, va spun din proprie experienta de Leoaica.

cpdee

cpdee

Gemenii - si nu pentru ca scrie in carte:)

07 Iul 2005, 23:26

Gemenii - si nu pentru ca scrie in carte:)

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Experienta mea...

13 Iun 2005, 23:10

Am avut experiente cu barbati din zodiile Leu, Balanta, Fecioara, Scorpion. Scorpionii mi-se pare explozivi in pat, ceva ce merita incercat indiferent de zodie, sunt foarte senzuali si stiu sa te faca sa torci ...Totusi totul s-a rezumat la pat, relatia a fost in rest dezastuoasa. Leu eeste de asemenea foarte pasional si am fost foarte compatibili, am incercat tot ce se putea, Fecioara este prea timida pentru mine(am avut trei experiente dezamagitoare) . Balanta este cea mai rafinata si tandra pentru gustul meu de leoaica, curtenitor, rafinat, niciodata nu se grabeste...

neramea

neramea

raspuns la compatibilitate pat

13 Mai 2005, 17:13

cel mai bine in pat un leu se poate intelege cu un berbec, parerea mea. in cartile de specialitate scrie cu gemeni, dar nu am intalnit, asa ca nu ma pronunt in privinta gemenilor. dar la sex este recomandat si leul(leoaica) se zice ca este relatia ideala. a incercat cineva ?