Cu ce zodie se inteleg leii la pat?
by: raluk Leilor de pe forum , impartasiti-ne cu ce zodie va intelegeti cel mai bine la pat.Sex CV
Mama ce sex CV succint ne-ai prezent momo
Probabil ca intr-adevar conteaza multi factori. Totusi mi se pare ca temperamentul sexual al unui om este mult determinat de zodie.
conteaza atractia
Sunt leoaica si am avut experiente cu gemeni, rac, scorpioni, fecioara, sagetator, pesti, berbec. Orgasm am avut numai cu rac si pesti. De gemeni am fost super indragostita, dar la pat n-am fost niciodata multumita. Cu scorpionul si fecioara a fost dezastru. Cu berbecul a fost o singura data si tipul era prea excitat, iar cu sagetatorul chiar daca n-am simitit nimic fantastic, conditiile au fost mai "speciale" si de aceea as mai incerca cu alt sagetator. Cu pestii a fost super, cu rac tandru si bine, desi nu eram indragostita. Deci cred ca sunt foarte multi factori la mijloc, plus atractia dintre cele 2 persoane.
chiar conteaza
sa stiti ca si pestii sunt super la pat. Chiar intuiesc bine nevoile partenerei. Nu ma asteptam.Insa racii sunt super. Te incing rau de tot si chiar nu le poti spune nu. astia da.
Chiar asa?
Eu am auzit Leoaice mandre de Varsatorii lor la pat.
Bleah bleah cu varsatoriii!
Cum e si titlul: si zau daca nu am incercat toate!
In pat
Intradevar, Scorpionii sunt the best. Merg insa si Berbecii, si Leii.
Ok, se retine
O sa incerc si eu niste Gemeni, nu de alta dar tocmai am trecut printr-o despartire, trebuie sa ma vindec cumva....Apropo fetelor, sa nu va incurcati niciodata cu tipi pentru care calculatorul este centrul Universului, va spun din proprie experienta de Leoaica.
Gemenii - si nu pentru ca scrie in carte:)
Gemenii - si nu pentru ca scrie in carte:)
Experienta mea...
Am avut experiente cu barbati din zodiile Leu, Balanta, Fecioara, Scorpion. Scorpionii mi-se pare explozivi in pat, ceva ce merita incercat indiferent de zodie, sunt foarte senzuali si stiu sa te faca sa torci ...Totusi totul s-a rezumat la pat, relatia a fost in rest dezastuoasa. Leu eeste de asemenea foarte pasional si am fost foarte compatibili, am incercat tot ce se putea, Fecioara este prea timida pentru mine(am avut trei experiente dezamagitoare) . Balanta este cea mai rafinata si tandra pentru gustul meu de leoaica, curtenitor, rafinat, niciodata nu se grabeste...
raspuns la compatibilitate pat
cel mai bine in pat un leu se poate intelege cu un berbec, parerea mea. in cartile de specialitate scrie cu gemeni, dar nu am intalnit, asa ca nu ma pronunt in privinta gemenilor. dar la sex este recomandat si leul(leoaica) se zice ca este relatia ideala. a incercat cineva ?
eu votez pt...
gemeni sunt cu adevarat buni..))cel putin in cazul meu