Cu cine se potrivesc cel mai bine femeile Gemeni?

by: mini
Uite ca sunt dedicata sa va dau sfaturi pe teme astrologice (dat fiind ca sunt o reala pasionata), dar ma astept din cand in cand sa imi dati si voi mie sfaturi.

Sunt o gagica Gemeni necombinata momentan, dupa o serie lunga de relatii complet nereusite pana la frumoasa varsta de 26 ani pe care o am acum? Mai mult despre relatiile mele cu diferite zodii va povestesc aici Astrorelatii Blog

Nu ma puteti convinge sa nu judec in termeni de astrologie - este aproape imposibil. Astept sa imi spuneti si cu ce zodie se potrivesc cel mai bine Gemenii - in viata, la pat sau in cariera. I DESPERATELY NEED SOME ANSWERS!!!
 

yan9

yan9

mai Mini...

11 Iul 2008, 10:19

deobicei cei din zodia Gemeni sa potrivesc cel mai bine cu alte semne in care dualitatea este prezenta (ex:balanta, pesti chiar si cu gemeni) dar bineinteles si cu alte zodii. acuma... poti fi compatibila cu oricare zodie, dar depinde de care esti atrasa cel mai mult...

julya_ionescu

julya_ionescu

geamanul- semn dual

01 Feb 2008, 16:39

Pentru ca sunt schimbatori Gemenilor le este foarte greu sa isi gaseasca perechea potrivita.

alinaa

alinaa

tot asa

07 Ian 2007, 23:16

si eu sunt o geamana,si am prieten sagetatoer cu care ma inteleg foarte bine din toate punctele de vedere.

pisi

pisi

Mini,e doar o parere personala

22 Nov 2006, 11:19

Cel mai bine m-am inteles si ma inteleg cu barbatii Gemeni(indiferent ca e vorba de plan profesional,sentimental,sexual etc),Sagetatorii mi se par de asemeni foarte atragatori si potriviti celor din Gemeni,ma inteleg excelent cu Varsatorii si Varsatoarele,cu Leii si Leoaicele(in special in relatii de prietenie),de asemeni ma imprietenesc destul de usor cu persoanele din Balanta,ma inteleg minunat cu Pestii,Capricornii,si oarecum bine cu Scorpionii si Racii.

Experiente neplacute pana acum am avut cu: Taurii(atat ei,cat si cu ele),Fecioarele,Berbecii(sunt groaznici ca sefi si colegi)si barbatii Scorpion(ce am intalnit au fost teribil de aroganti,asa ca relatia de amicitie s-a dus pe apa sambetei),femeile Gemeni(in general,ce am intalnit au fost rele,rele,dar au existat si exceptii printre ele de Gemene minunate si sufletiste).

Repet,acestea au fost experientele mele pozitive si negative,nu trebuie insa ca toti sa fie rai sau buni pentru unii sau altii,poate tu te impaci mai bine cu zodiile cu care eu nu am reusit sa ma inteleg,nu stiu,depinde foarte mult si ce ascendent ai.

Ascendentul meu e pe zodie de apa.

P.S.Imi place mult blogul tau,ai un stil de a scrie,amuzant si picant in acelasi timp. :)