Cu cine va intelegeti la pat?
by: raluk Cu ce zodie se potrivesc balantele cel mai bine la pat?Impartasiti-ne va rugam!
....
eu sunt leu dar pot sa declar k pe primul loc e Balanta si pe locul 2 Leii iar apoi pestii...zic si eu din experienta..:P
....
eu sunt leu dar pot sa declar k pe primul loc e Balanta si pe locul 2 Leii iar apoi pestii...zic si eu din experienta..:P
....
....
Balanta salbatica
Hmmm eu am cunoscut numai balante naspa ca personalitate, foarte tandri, excesiv, indecisi parca, fara initiativa. Nu mi s-au parut prea salbatici. Vreau si eu Balante salbatice :))) ?
revin si eu
cu un alt comentariu... cum am putut eu oare sa uit de balante?? cel mai bun lucru la baietii balanta de care am avut eu parte pana acum este ca sunt foarte pasionali si destul de salbatici... undeva intre scorpion si leu... apoi urmeaza taurii :)
Leii si Scorpionii
Astea sunt in general zodiile cele mai amintite cand este vorba despre zodii bune la pat. :))
balantele pot egala taurii
in mod sigur balantele pot egala si chiar intrece taurii.sunt mult mai senzuale.sunt super
balanta
in mod sigur cu balanta.sunt bestiale
apropo
ca tot era vorba eu sunt rac
bed stories
eu personal as spune ca ma completez foarte bine cu tipul balanta adica ies scantei,ajungeam sa traim momente pe care doar le visam.apoi mai e enigmaticul scorpion care m-a surprins prin atentia la detalii, prin senzualitate
:)
eu din ce am incercat am 3 variante : tauri, despre care aveam o parere nu prea buna pana sa ajungem in pat, sunt senzationali; leii, sau poate depinde de leu, al meu era f tare; si in cele din urma, last but not least, scorpionii, i-am pastrat la urma pt k sunt cei mai buni...o experienta ce trebuie incercata, o sa ramaneti...mmm :)
Nu prea
Dupa ce faci sex cu un Taur iti poti face o impresie mai generala in legatura cu cat de senzuali si pasionali pot fi... Nu cred ca multi barbati pot sa ii egaleze pe Tauri in rabdare si pasiune.
Hmm, mi se pare destul de ciudat
Nu de alta dar niciodata nu m-a atras un tip Taur si cunosc cativa. Mie imi par cam fazi.
:))))))
balantele se inteleg super cu taurii.E SUPER!!!!!!!incercati ca nu veti regreta
:P
Nu i-am incercat pe toti, de asta ziceam ca nu vorbesc din proprie experienta.. Era un sondaj..
Razi cat vrei.. sau incearca pe pielea ta :P
LOL
Si eu as vrea sa aflu la ce alta experienta te referi, una paranormala prin telepatie?
hihihi
Daca nu vorbesti din proprie experienta atunci din ce vorbesti, din carti? Hai ca mesajul tau m-a facut sa rad pentru o zi intreaga.
:)
Eu zic asa:
1. Lei
2. Gemeni
3. Sagetatori
4. Gemeni
5. Una din urmatoarele: Raci, Capricorni, Pesti
Si nu vorbesc din proprie experienta :)
cu cine va intelegeti la pat
cred cu ardoare ca cel mai bine e cu taurul
hmm...
Deci lei, raci, gemeni , sagetaror....
Daca vreti sa incercati ceva nou fetelor stiti ce...hi hi hi
La pat
Incercati leii, sunt beton
gemeni si balante
din experienta (eu geamana): relatie satisfacatoare, o geamana are nevoie de o relatie mai "aprinsa", poate balanta e prea cumpatata si retinuta...in schimb cu pestii e super!
Pami
eu nu am prea multa experienta in domeniu asta...din cauza varstei...dar parerea mea e ca balantele se inteleg cel mai bine in pat cu leii si berbecii
Nu intotdeauna
Vrei sa spui ca tu cu toti cu care ai fost te intelegeai la pat? Ce norocoasa esti :))))
LOL.
Cum spuneam Racii...sunt intuitivi, senzuali, romantici. Gemeni nu am incercat, dar teoretic este cea mai buna compatibilitate sexuala pentru balante. Poate ne povesteste cineva din experienta proprie.
potrivire
Normal ca este zodia celui/celei cu care este..
?
dar gemenii?
O alta balanta
Cum sunt tot Balanta, ma simt nevoita sa raspund si eu: cu racii. Really hot!
candygirl
cu sagetatorii
scz...
nu stiu ce sa intamplat de a aparut de atatea ori...:(