Cum cuceresc o femeie Scorpion?

by: dan
Eu fiind Rac. As putea spune ca am avut o relatie foarte frumoasa in trecut, apoi ne-am despartit si nu as putea spune ca stiu de ce. Acum vreau sa reiau relatia cu ea, dar nu stiu cum. Oare mai am vreo sansa? Momentan ea este singura.

Cat despre relatia noastra dinainte, ne-am despartit pentru ca eram prea sschimbator ca stare de spirit si prea nesociabil. imi spunea ca nu imi suporta fata plouata cand iesim in public. Si in afara de asta, spunea ca sunt prea lipicios si prea sacaitor. Ca o sunam toata ziua si ca o pisam la cap. As putea spune ca nu sunt chiar asa posesiv. O sunam dar cam de doua ori pe zi. Oare chiar ceream eu prea mult?
 

scorpiuta24

scorpiuta24

15 Feb 2011, 16:20

hmm... eu cred ca daca te placea cu adevarat te accepta asa cum esti :)...si eu sunt zodia scorpion dar sunt total diferita :)(in sensul bun:) )

cocollino

cocollino

ce aveti cu femeile scorpion??

26 Dec 2006, 00:43

lasati prejudecatile...sau doar denumirea va duce in eroare?credeti ca totul se reduce la "venin"?
femeile scorpion sunt pasionale,f ambitioase,pot fi foarte calde si prietenoase,f devotate,luptatoare.si desigur au si defecte..ca toata lumea de alt fel

kavajava

kavajava

asa e

23 Ian 2006, 14:44

Eu am avut un Scorpion care mi-a facut o curte nebuna, apoi mi-a intors spatele dintr-o neintelegere de care nici n-am stiut.

10 ani n-a vrut sa comunice cu mine de nici un fel. Cand in sfarsit ne-am intalnit la o cafea si, cu titlu strict istoric am discutat ce l-a facut sa fuga, a vazut ce prostie a facut. I-a parut rau ... prea tarziu.

Eu nu tineam la el decat ca la un prieten, dar vreu sa-l dau de exemplu fiindca asa un om capos n-am vazut. Se zice ca Taurii sunt caposi, dar noi macar suntem caposi cand avem de ce ...

raluk

raluk

Foarte pretentiosi

22 Ian 2006, 23:11

Nu am avut experiente cu tipe, :)), dar tipii mi se par extraordinar de pretentiosi. Vor un partener perfect mi se pare mie. Mereu ii gasesc defecte. Si la faza cu libertatea, uneori vor prea multa libertate. Ma uitam la un prieten Scorpion de curand. Are prietena de 3 ani si el iese in oras fara ea, flirteaza cu alte tipe si sub nasul ei si in lipsa ei si daca ea comenteaza ceva, el ii spune ca il sufoca.

annie

annie

:)))

20 Ian 2006, 16:58

Nu, deloc, superoameni preferam sa fim noi :p ! De la partener, cam ce a zis si kavajava, putin mister, flirt, libertate deplina, sprijin. Ah, si cel mai important, sa nu incerce sa ne schimbe. Ar fi cea mai mare greseala, tinand cont de faptul ca ne credem asa meseriasi!

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Aoleu

19 Ian 2006, 21:55

Femeile astea Scorpion? De fapt, la fel ca si barbatii, ce vor supraoameni ca parteneri???????????????

Frate cat de ingamfati si de dificili sunt scorpionii!

kavajava

kavajava

unde e misterul?

19 Ian 2006, 19:34

Nu sunt Scorpion, dar am o prietena buna in Scorpion care a avut o relatie cu un Rac. Stiu ca Scorpioancele apreciaza misterul. Sunt curioase din fire, si daca vrei sa le pastrezi trebuie sa le dai senzatia ca n-au aflat inca totul despre tine.

Ori, daca tu suni de 2 ori pe zi sa dai raportul, unde mai e misterul?

Chestia cu mama e adevarata din pacate, pentru Raci cordonul ombilical nu se rupe niciodata. Ceea ce pentru Scorpioanca - de fapt, cam pentru toate femeile - e greu de suportat. De altfel pentru Scorpioanca, a-ti arata dependenta fata de o persoana = slabiciune.

annie

annie

no way, Dan!

19 Ian 2006, 17:27

Si asta ti-o spune un scorpion dupa o relatie de aproape 3 ani cu un rac.

Am facut toate compromisurile pe care le-am putut accepta, poate chiar mai mult. Ideea e ca nu merge.

Si chiar ma simteam sufocata, chiar avea o fata plouata cand ieseam cu alte persoane, si chiar e sacaitor sa suni de 2 ori pe zi! Mai ales daca faci asta o perioada mai lunga de vreme. La inceput e super dragut si magulitor, dar dupa 6 luni deja nu intelegeam de ce trebuie sa-mi spuna tot ce face din 3 in 3 ore.

Pe langa asta, relatia cu mama lui, ma imbolnavea de nervi.

coolsmile

coolsmile

atractie mare dar chinuitoare

12 Ian 2006, 16:54

Mai bine renunta!!Femeia scorpion este o mata blanda care zgarie rau.Tind sa cred ca este adevarat ce spune despre tine si daca tii cont de zodie incearca o femeie taur,balanta ori gemeni