Cum iti dai seama daca un Varsator flirteaza sau e doar prietenos?

by: raluk
Dintotdeauna mi s-au parut varsatorii o reala enigma. Si sa nu credeti cumva ca stiu putini. Stiu chiar destui. Problema este ca niciodata nu am inteles care este granita dintre flirt si discutii prietenoase la ei. Mai exact, la un moment dat am avut sentimentul ca flirteaza cu mine si nu mi-am dat foarte clar seama daca este doar in imaginatia mea si ei doar incercau sa fie friendly sau daca ei chiar flirtau... Mai mult, le-am raspuns in gluma si s-au simtit, dupa parerea mea, usor lezati si s-au inchis in ei. Oare chiar flirtau cu mine? Intr-un mod atat de nesexual...
 

amazing

amazing

salut

22 Nov 2010, 15:29

Ce zodie esti ?

buburuza10

buburuza10

:)

05 Dec 2008, 09:01

Da si eu am aceeasi problema cu varsatori dar nu pot sa renunt la ei... fostul meu prieten este varsator iar acum imi place de un alt varsator :) care pare interesat de mine dar in aceelasi timp indiferent. Problema e ca cei doi se cunosc nu sunt prieteni dar cand se intalnesc se saluta. Acum eu nu stiu cum sa procedez daca sa astept sa ma caute el sau sa fiu mai insistenta... Eu am facut primul pas si i-am cerut nr de telefon.

cristi

cristi

nu stiu despre varsatori...

29 Ian 2007, 22:23

Dar pot spune cate ceva despre varsatoare! :) Eu sunt rac ,si deci, putin timid. Asa ca cel mai nereusit flirt indelungat pe care l-am avut pana acum ,a venit din partea unei tipe din zodia varsator! Nu stiu daca se aplica si la ele ,dar eu stiu ca am flirtat o groaza ,si uneori mi se parea foarte evident ,dar fiind timid...mai aveam nevoie de....o miscare! Pe care nu o facea! Nu am continuat deci...,oricum a fost stresant ,chiar imi placea tipa! dar nu mi-am dat seama 100% ca asi avea vreo sansa reala..

mini

mini

Deah

25 Ian 2007, 17:33

Am citit in timp ce eram combinata cu un Varsator urmatoarea afirmatie despre aceasta zodie - si mi-a ramas bine intiparita in memorie - "Daca totusi prin coincidente repetate se mai afla inca de mai mult de o luna pe langa tine, sigur s-a indragostit". La mine a fost perfect adevarat si la fel mi-am dat seama si cand s-a temrinat relatia. Pur si simplu nu prea mai era de gasit pe langa mine. FUN HUH?

pinky

pinky

:)

12 Sep 2006, 12:19

da, si eu am o mare problema cu varsatorii astia, la mine e alta problema, nu-mi dau seama daca flirteaza sau e doar neprietenos, adica, de cei 2 varsatori peste care am dat eu, amandoi erau asa, adica, aveai impresia ca te iau peste picior dar ei de fapt asa isi manifestau afectiunea. nu stiu, sunt complicati rau :)