dar de balanta-balanta ce ziceti?

by: pinky
ca eu de mult nu mai avusesem fluturasi de genul, pana weekendul asta, cand am avut in preajma mea un tip balanta non stop, si inevitabil, pana sa aflu ca e balanta, am simtit atractia aia extraordinara pe care numai la balante o am, si dintr-una in alta am ajuns in club pe un perete pupandu-ne de mama focului... vi s-a intamplat si voua sa va atraga un/o balanta atat de mult cat sa nu va puteti abtine, iar mai apoi sa aflati ca era balanta, si sa va dati seama ca acolo era explicatia? eu am mai avut parte de 3 relatii incepute tot cu atractia fatala balanta-balanta... astept pareri ;)
 

pisi

pisi

Merita incercat

10 Ian 2007, 11:04

Am o amica care e balanta si e casatorita de 5 ani cu balanta ei si par sa se inteleaga,eu zic sa incerci!

dellya2007

dellya2007

sunt curioasa

01 Ian 2007, 21:33

Eu sunt balanta shi el e tot balanta sunt curioasa daca merita sa ma combin cu el

raluk

raluk

Pinky

14 Iun 2006, 11:20

Ma regasesc in descrierea ta, la fel sunt si eu in cautarea unui acolo :)) nu prea raman intr-un loc cand treaba incepe sa scartaie.

pinky

pinky

hihihi

12 Iun 2006, 14:02

da, asta asa e... depinde de cat timp sunt impreuna, sau cat timp au de gand sa mai stea impreuna... la mine mai toate relatiile sunt scurte, adica, maxim 6-7 luni, in cel mai bun caz, pentru ca ma plictisesc si eu cand simt ca locul meu nu mai e acolo, indiferent unde e acolo, ma retrag frumos si caut un alt acolo :)

raluk

raluk

Balanta-Balanta

12 Iun 2006, 13:53

Mi-am amintit ca stiu un cuplu Balanta - Balanta. Au un anume stil de a=si reprosa unul altuia lucruri pe care si ei le fac. Spre exemplu, ea intarzie, si el la fel. Ea ii reproseaza lui ca intarzie. Ea e excesiv de laudaroasa, el la fel, el ii reproseaza ei k e laudaroasa. In final, ajung sa nu se mai suporte.

raluk

raluk

:))

12 Iun 2006, 09:53

Bine ai venit, draga intrusule:)

Noi ne bucuram sa te avem printre noi.

rizom

rizom

"ele.ro" ... e un site de fete dupa cum suna...

08 Iun 2006, 01:11

sun si eu un "intrus" :D da' vreau sa ma "laud" ca sunt balanta! e f tare site'u! si ce e scris aici.. e ceva foarte aproape de adevar!

raluk

raluk

Weird

04 Iun 2006, 00:32

Pe mine nu ma atrag balantele deloc din punct de vedere sexual. Sunt unii nativi care imi sunt total antipatici si altii cu care ma inteleg super, dar pana acum nu m-a atras nici o balanta. Hmmm... totusi s-ar putea sa fiu eu ciudata, pentru ca nici vreun Taur nu m-a atras vreodata :)

Cea mai mare atractie o simt fata de Rac, Scorpion si Berbec. :) Nu sunt insa si cele mai bune combinatii.

pinky

pinky

...

31 Mai 2006, 09:22

la mine cel putin e asa de puternica incat o intrece pe cea pt tauri... deci e f puternica :D