ea leoaica el capricorn?

by: monica_54
relatia ea leoaica iar el capricorn cum vi se pare? dura nu? cu toate astea eu leoaica am o casnicie buna de peste 28 ani cu un capricorn.El are o vorba:degeaba am eu corn ca tot leoaica ma maninca. Este adevarat,ce zice-ti?
 

thepau

thepau

nu prea realizabil

09 Iun 2009, 14:29

Cred ca e o asociere rara, pt ca nu exista chimie. Nu am intalnit cupluri. Eu sunt leoaica si nu mi-a placut niciodata niciun capricorn, oricat de frumos, no attraction...

hastyglance

hastyglance

nu sunt chiar atat de fixe si radicale zodiile

19 Mar 2008, 09:15

depinde de foarte multe lucruri .ma bucur si va felicit doamna pt casnicia dumneavoastra ,pe langa dvs eu am umila varsta de 16 ani si mi se pare minunat si totodata imi ofera exemplul ca nu totul tine de zodii , "zodiile predispun ,omul dispune!" din punctul meu de vedere o leoaica nu ar avea nici in clin nici in maneca ce sa caute cu un capricorn ,dar depinde f mult si de ascendentele amndurora si de mediul in care ati crescut etc . si privind intrebarea dvs da este foarte adevarat :)) leul orice fiinta ar avea alaturi de ,orice zodie ,gaseste un mod de al domina uneori fie numai si psihic;)!leii sunt foarte insistenti si oricat de incapatanati ar fi capricornii tot cei din urma renunta intrun final;)exceptia exista la combinatia leu-leu:))