el balanta..eu sagetator

by: denisa18
As vrea sa stiu si eu cum as putea sa cuceresc un baiat balanta..inabordabila sau fata buna?considerati va rog ca unul din prietenii lui cei mai buni a fost prietenul meu pt o perioada scurta acum 1 an.Help!!!
 

yubytyk

yubytyk

da

17 Iun 2008, 21:24

Aceasta combinatie este cel putin armonioasa. Intre cei doi exista o legatura speciala, profunda, intelegandu-se foarte bine unul pe celalalt. Sagetatorul este in permanenta in cautarea intelepciunii. Balanta iubeste arta si estetica. Balanta constituie o companie placuta pentru Sagetator in calatoriile sale si il ajuta sa dobandeasca mai multa experienta. Cei doi reusesc sa mentina relatia interesanta. Impreuna, vor atinge noi orizonturi in dragoste si in viata.

Balanta si Sagetatorul sunt atat prieteni buni, cat si iubiti. Isi impartasesc optimismul, fiind entuziasti in cautarea adevarului si a experientelor frumoase. Problemele apar foarte rar. Uneori, Sagetatorul poate rani sentimentele Balantei, iar Balanta poate fi prea sentimentala. Pentru ca Balanta este un diplomat innascut, care uraste conflictele, vor putea trece usor peste orice neintelegere. Iarta si uita foarte usor.

Balanta este guvernata de Venus (dragoste), iar Sagetatorul de Jupiter (noroc si filosofie). Influenta feminina a lui Venus si cea masculina a lui Jupiter face ca relatia sa fie echilibrata. Sagetatorul este in permanenta in cautarea marilor adevaruri ale vietii.